arkadaşlar abim 2019 2020 bende 2020 2021 yıllarında sınava girdik.
piyasadaki birçok kaynağı satın aldık fakat kullanmadıklarımız da epey fazlaymış.
letgoya piyasada 50 60 liraya satılan elimizde SIFIR HİÇ KULLANMADIĞIMIZ KİTAPLARI PİYASANIN ALTINDA SATIŞA KOYDUK
YER KONYA HER İLE PTT KARGOYLA DA GÖNDERİRİM YAPABİLİRİM.
İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM
profilden bakabilirsiniz.
gelir kesinlikle 2019 dan iyi sonuçlar gelecektir.2019 ta sınava girdiğimde hiç bu kadar zorlanan kişi görmemiştim.Tyt zor diyenler vardı fakat bu sefer hem tyt matematik hem ayt matematik hemde ayt fizik ciddi anlamda sağlamdı.2019 ayt fizik le 2021 fizik arasında dağlar kadar fark var orada yüzeysel bilen bile rahat 10+ yapabilirdi.tabi bu benim düşüncem herkese saygı duyarım.
2018 e yakın sonuçlar da gelebilir.Sebebi de o sene sistem yeniydi öğrenciler ilk defa bu tip sorular görmüştü.
arkadaşlar 95 100 net yapan çoğu kişi 80 gelse dua edeceğiz demişler özetle herhalde sıralamalara ayt de sağlam gelirse 2019 dan iyi gelecek gibi
beyler ciddi anlamda zor değil miydi sınav matematik belki kolaydı bilmiyorum çoğunu okuyamadım da türkçe sos ve fen beklenenden uzun sürünce son 30 dakika kala mata geçebildim maalesef ne olduğunu anlayamadım sizde durumlar nedir
TYT DE 4 GÜN KALA SÜRE SORUNU
Arkadaşlar sene başından beri neredeyse yetiştirdiğim deneme yok hep 10 15 soru kalıyor zaman kazanmak için uyguladıgınız taktikler var mı
arkadaşlar netlerim ayt matematik 32-40 bandında denemeden denemeye değişiyor ortalama 25 deneme civarları çözdüm.Ayt fen de 30 35 arası fakat gün geçtikçe düşmeye başladı.Kalan son 1 haftada youtube üzerinden tekrarlar ve ayt matematik adına matematiğin fatihi gibi kanallardan iyi sorular izlemeyi düşünüyorum.Sizce mantıklı mı
Arkadaşlar merhaba sınava geçen sene girmiş birisi olarak geçen seneki sıralamaları kesinlikle dikkate almayın.Moral bozanlara taviz vermeyin
geçen sene TYT 30 DAKİKA FAZLAYDI VE NE KADAR TÜRKÇE YE ZOR DESEK DE 30 DAKİKA ÇOK CİDDİ BİR SÜRE BELKİ 80 NET YAPAN KİŞİ 30 DAKİKA EKLENDİKTEN SONRA 95 100 BANDINA BİLE ÇIKABİLİR.
LTİ ÇEMBER ANALİTİĞİ GİBİ KONULARIN OLMAMASI VE AYT FENDE KONU SAYISININ AZ OLMASINDAN DOLAYI TEKRARLAR HIZLI ŞEKİLDE BİTİYORDU.
BU SENE TÜM KONULARIN ÇIKMASI BİLE GİRECEK KİŞİLER İÇİN STRES KAYNAĞI.TYT SINAV ANINDA 135 DAKİKADA TÜM SORULARI YETİŞTİREBİLMEK BİLE ÇOK ZORKEN TYT BİLE COK CİDDİ ANLAMDA YIĞILMAYI AZALTACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
arkadaşlar geçen sene sınava girdim.Aynısını yaşamıştım bu sene de arada sırada bazı denemelerde başıma geliyor 10 15 dakikam boşuna gidiyor okuduğumu anlamıyorum yani sınavı yönetemiyorum
aynı durumu yaşamış olup atlatan varsa yazarsa sevinirim
not:matematiğim temelim iyi.
Arkadaşlar merhaba.Yolun yavaş yavaş sonuna geliyoruz.Herkes sınav anında uyguladığı taktiklerden bahsederse 2 3 net de olsa fazla yapabiliriz.
Benim sınav taktiğim türkçe sosyal çözdükten sonra 15 dakika içinde matematikte 10 15 arası soru işaretleyip fene geçiyorum.fenden sonra matematiğe geçip sınavı bitiriyorum.
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 74
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.604 (Bu ay: 99)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet