Merhaba arkadaşlar
Amerika'dan alınmış PS5 Slim cihazım var. Yaklaşık 2-3 gün oynadım ve dün cihaz menü kısmında takılma sesi gibi bir sesiyle birlikte full yeşil ekran oldu. Dolayısıyla biraz bekleyip, kasadaki düğme ile baştan başlatıım. Bu sefer ekranda düzgün kapanmadığı için onarıma geçtiği tarzında bir ekran geldi. Cihazınızı kapatmayın, tekrar başlatılıcak mesajından sonra cihazı ellemedim. 100 e kadar doldu fakat bu sefer cihaz baştan başlamadı. 5 dk kadar bekledim, ve düğmeye basıp başlatmak istedim, fakat o andan sonra, artık ne yazık ki açılmıyor cihaz. Beep sesini duyuyorum, mavi ışık 2 saniye kadar yanıyor ve cihaz kapanıyor (eğer mavi ışık cihaz açık olduğu sürece yanıyorsa).
İnternette okuduğum, youtube'da gördüğüm hemen hemen her şeyi denedim (güvenli moda almayı denemek - 6-7 saniye basılı tutmak, controller ile açmayı denemek vs.). Artık servis yolu gözüktüğü için, sorun en kötü ne olabilir ya da en fazla ne kadar bir servis ücreti çıkabilir ?
İnternetteki servis yorumlarını okuyunca da korktum açıkcası, o yüzden önce buraya yazmak istedim sizlerden bilgi alabilmek için.
Cihaz 7 günlük ve sanırım Amerika olduğu için burada garantisi olmayacak. İst Anadolu yakasında iyi yorumları olan bir Sony servise götürmeyi planlıyorum, yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar
2 gündür internette araştırıyorum fakat işin içinden çıkamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Amerika'dan alınmış buharlı bir ütüm var. Türkiye'de 230V kullanıldığını biliyorum.
Ürünün manuel kitabını okuduğumda, uyarı kısmında 120V or 125V uyumlu bir priz ile kullanılması yazılmış.
Dolayısıyla bunu okuduğumda, priz çeviricinin yeterli olmayacağını ya da ürünü bozabileceğini düşündüm.
Sanırım voltaj dönüştürücü almam gerekiyor. Fakat aklımı karıştıran olay : ürünün altında 120-125 V - 1730-1875W ibaresi var.
Yani hem 120-125 'e çeviren hem de 1875W'a uyumlu olan bir voltaj dönüştürücü almam gerekiyor sanırım?
Yurtdışında 20-25 dolarak ufak boyutlarda var.
Türkiye'de çok az sitede mevcut fakat boyut ve fiyat olarak bendeki ürünün 4-5 katı bu çeviriciler.
Dün bir elektrikçiye uğradım danışmak için, sadece priz dönüştürücü kullanmamın yeterli olacağını söyledi fakat emin olamadım.Sonuçta denersem cihazı bozma ihtimalim var.
230V'u 125V'ye çeviren bir cihaz alsam yeterli olur mu? Yoksa Watt kısmını da mı dikkate almam gerekiyor. Watt kısmı kafamı karıştırdı açıkcası, 1875W epey yüksek bir Watt.
Cihazın altında yazan değerler ve uyarı aşağıdaki gibidir.
iphone fotoğraf kaybolması sorunu
|
Stadyuma Powerbank & Şarj Aleti alınmaması
|
Mercedes B180 mi yoksa Volvo V40 Cross Country mi?
|
Silinebilir - Yanlışlıkla 2 tane açıldı.
|
|
|
Yeni Telefonumda icloud kullanımı
|
bilgisayarı tvye bağlayamıyorum
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 460
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.151 (Bu ay: 400)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar