Merhabalar, evin en arka odasında masa üstü pc kullanıyorum. Modemim salonda. Arada düz bir koridor var, kapı ve yarım duvar var. 10 metre civarı uzaklıktalar. Takılmadan Online müzik dersi vermek için aşağıya yazdığım bağlantı hızları yeterli gelir mi yoksa yükseltme yapmalı mıyım?
Masa üstü bilgisayarımda 2,4 Ghz ile bağlanabilen usb adaptör var. Modemim 5 ghz i destekliyor ama adaptör 2,5 ghz destekliyor.
Kağıt üstünde bağlantı hızım download 50 mbps, upload 15 mbps.
Hız testi yaptığımda değerler;
Ping 10
Jitter 3
Download 43 mbps
Upload 14 mbps çıkıyor ortalama. Bazan 1 veya 2 aşağı inebiliyor.
- Masaüstü pc min olduğu yere menzil yükseltici almama gerek var mı? Varsa ne tavsiye edersiniz? (telefonun wireless biraz zor çekiyor) Normalde pc de sorun yaşamadım.
- Bilgisayardaki adaptörü değiştirsem 5 ghz desteleyen adaptör alıp modeme 5 ghz ile bağlansam nasıl olur?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Spam Mailleri Engelleyemiyorum
Merhaba,
Yaklaşık 1 aydan beri ortalama gunluk 70 civarında spam mail alıyorum. İlk 15 20 gun ha bugun ha yarın biter diyerek geldikçe gunluk toptan siliyordum. Durumu servis sağlayıcıma birdirdim. Cpanel'den Spam Experts'i açalım dediler. Açtırdım. Ama açık mı kapalımı nerden anlayacağım anlayamadım.
Kendinde Cpanel/Spam Filter içerisinde Block list diye bir yer var. Birkaç gunden beri gelen maillerin mail adreslerini tek tek oraya giriyorum. Ertesi gun yine 60 tane geliyor mail. Hergun 1 saatimi almaya başladı. Bunun başka bir çözümü yok mu?
Yada wordpress için bir uygulama.
Clio calismama sorunu
|
Clio calismama sorunu
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 584 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modellere Özel Forumlar