İşten istifa edip dil okuluna yurtdışına gitmek?
Selamlar, Türkiye'de güzel sayılabilecek bir beyaz yaka pozisyonunda çalışıyorum, dil bilgimin yetersiz olduğu fikri ile y.dışı işlere başvurmaktan çekiniyorum. İstifa edip İngiltere/İrlanda'ya bir yıl gitsem nasıl olur, yorumlarınızı merak etmekteyim, teşekkürler.
İstanbul'da diş hekimi tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba,
Kanal ve dolgu gibi yapılması gereken tedavilerim için tecrübe edip memnun kaldığınız poliklinik ve diş hekimi varsa paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Pegasus ücretsiz cam kenarı koltuk seçimi
Merhaba geçmişte uygulamada gir çık yaparak cam kenarı koltuk alan arkadaşlar vardı, ancak şu anda bu açığı kapatmışlar. Güncel bilgisi olan var mı, var mıdır bir çözümü bu işin?
Selamlar, şimdiden teşekkürler.
Gözlükleri pahalıya mı alıyorum??
Arkadaşlar selamlar,
Emporio Armani çerçeve 2600 TL
%60 inceltilmiş yerli cam 2000 TL Fiyat çekiyorlar.
Numaram büyük tek sefer alıp uzun süre rahat etmek istiyorum, sizce bu fiyatlar pahalı mıdır ? Ben 100-200 TL'ye alım yaptığım dönemi hatırlıyorum, ucuzların doğru düzgün tasarımı olmadığı için sıradan bir çerçeveye 2600 TL vermek acayip gerdi açıkçası. Yorumlarınızı bekliyorum.
Almanya için 1 haftalık gezi rotası??
Merhaba, Haziranda ilk durağım Berlin, dönüşüm ise Roma'dan 8-9 günlük bir gezim olacak. Süreyi de hesaba katarak kısaca nasıl bir rota izlemeliyim tecrübeli arkadaşlar aktarabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
UÇAK BİLETİNDE TÜRKÇE KARAKTER KULLANIMI?
Merhabalar, ilk kez yurtdışına çıkacağım. Pegasus'tan uçak bileti alırken uygulamada Türkçe karakterle mi isim girmeliyiz? Yani NAZİF yerine NAZIF mı yazmalıyız? Aynısı sorum soyad için de geçerli, örneğin ÇAĞAN yerine CAGAN mı yazsak doğru giriş sağlarız?
Yanıt için şimdiden teşekkürler.
PORT SORUNU OLAN MAHALLEDE İSS DEĞİŞTİRMEK
Merhabalar, mevcutta türk Telekom 20mbit abonesiyim. Turkcell Superonline'a geçmek istiyorum.Mahallede port sorunu olduğu söyleniyor yakın çevremde. Geçiş yaparken port bekleyen konumuna mı düşerim yeni aboneliğimde? Bilgisi olan varmı?
Son olarak kardeşim üzerinden bir abonelik açma durumunda fiyat oldukça düşüyor; acaba bu yöntemle türk Telekom içinde yeni tahattüt verebilir miyiz? Teşekkürler.
Basit bir gramer sorusu
Ali orada mı ile Ali mi oradaki cümlelerinin ingilizceleri arasındaki fark nedir?
is Ali there?
is it Ali there?
Bu çeviriler doğru mu?
ARKADAŞLAR BU HANGİ YAYINEVİ?
Merhaba fotoğrafta attığım türden sayfası bulunan yayınevi veya kitap ismi bilen varmı? Biraz ilginç bir soru oldu, internette video çözümlerini bulmak için aramaktayım.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 190
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.946 (Bu ay: 257)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar