İthalatçı garantili 15 pro max almak.
Merhaba. Yakın zamanda eşime bir doğum günü hediyesi alacağım. 15 pro max 256 gb almayı düşünüyorum. Şu an Gürgençler de 79 bin gibi bir fiyata satılıyor. Ancak bazı sitelerde ve ptt avm gibi yerlerde 72 bin gibi ithalatçı garantili cihazlar mevcut. İthalatçı garantili cihaz almak mantıklı mı ? yoksa 79 bin verip direk gürgençlerden mi alsam.
o telefon o parayı etmez gibi yorumları yapmazsanız sevinirim. Teşekkürler
Airfryer tavsiyesi
Merhaba. Uzunca bir süre Xiaomi 2,5 LT lik airfryer kullandık. Ancak artık küçük geliyor. Genellikle Tavuk ve patates kızartması, köfte ve patates kzartması, Balık ve baby patates gibi menülerde kullanıyoruz. Alışkanlıklar bu şekilde olunca çift hazeneli bir ürün almak daha mantıklı geldi. Ancak bunun yanında tek hazneli olan bir iki seceneğimde var. Maks bütçe 6000 TL civarı. Aklımda iki ürün var.
Birde
Buradaki fiyata aldırmayın 5900 gibi fiyatlara bu ürün var.
Bu durumda sizlerin tavsiyesi nasıl olur?
|
PS5 satip gamer laptop almak
Türk Telekom fiyat artışı ve şahsiye
Merhaba 50 mbit ile başlayıp 100 mbit olarak bitirmek üzere olduğum Telekom tahudumu bir şekilde yenilemem gerek. Ancak öyle fiyatlarlar varki ne yapacağımı şaşırdım
100 mbit ilk 6 ay 320tl son 12 ay 640 tl
200 mbit ilk 6 ay 350tl son 12 ay 700 tl (inanılır gibi değil)
100 mbit ilk 9 ay 529 son 9 ay 609tl
gercekten ne yapacağımı şaşırdım. Bir tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın
Robot süpürge tavsiyesi
Merhaba. Yaklaşık 85 m2 bir evim var. Evde 3 tane kedimiz var. evin içinde 6 m2 lik bir halı var ve birde yolluk var. ancak bu halı ve yolluk çok uzun tüylü değil. Diğer zeminler parke. Hem iyi mop yapacak hem de emiş gücü yüksek (kedi kumları vs için) en uygun ve f/p robot süpürge tavsiyeniz hangisi olur. Teşekkürler.
WhatsApp da karşı tarafın sildiği mesajları görebilmek.
S7 Edge hakkında tavsiye.
|
Saklama alani dolu uyarisi
Meslek: Otomasyon sistemleri
İlgi Alanları: PC Donanim
Neler oluyor hayatda |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.309
İkinci El Bölümü Mesajları: 143
Konularının görüntülenme sayısı: 33.741 (Bu ay: 1.229)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 612 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar