AÖF'de Dış Ticaret mi, Lojistik bölümünü mü tercih etmeliyim?
arkadaşlar önümüzdeki dönem yeni bir meslek edinme amacıyla aöf’ye kayıt olmak istiyorum. bana uygun olan bu iki bölüm arasında kararsız kaldım. dış ticaret ya da lojistik. çok araştırdım, sordum soruşturdum ama birde siz değerli üyelerin yorumlarını almak istedim. bu bölümlerden hangisi en makul olanı? hangisinde iş imkanı daha çok. işletme mezunuyum, sizce bu bölümler çok mu zor? okuyan arkadaşlardan fikir edinmek isterim. değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
AÖF Tarih bölümü hakkında yorumlarınıza ihityacım var.
arkadaşlar 2 üniversite (halk ve ilişkiler ve işletme) bitirdim ama hala iş bulamadım. yaş 35. geç olsun güç olmasın diyerek AÖF’nin tarih bölümüne yazılmaya niyetlendim. Tarihi çok sevdiğimden dolayı böyle bir karara vardım.ama yinede tarih bölümü okuyan arkadaşlara sormak istediğim bir kaç soru var;
bu bölüm zor mu? tarihi seven biri için tavsiye eder misiniz? ve iş imkanları nasıl?ve 35 yaş için yeni bir üniversite bitirmeyi tavsiye eder misiniz? malum yaş yolun yarısı :) bir yanım geç kaldın diyor, bir yanım şov daha yeni başlıyor diyor :):):)
başka bölümlerde var ama bunu severek yapabileceğime inanıyorum.
tecrübeli tecrübesiz tüm arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.
bu zamana kadar hep yanlış seçimler doğrultusunda okulu bitirmek zorunda kaldım. bir kez olsun kendi istediğim ve severek yapmak istediğim bir meslek edinmek istiyorum. değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..
arkadaşlar çok güzel bir özellik ama istediğim klasörü paylaşıma açmanın bir yolunu bulamadım. sadece windowsun videolar klasörü paylaşıma açık. hardiskimi paylaşıma açarak bu şekilde tvye bağlayabilir miyim? yardımlarınız için çok teşekkür eder, iyi bayramlar dilerim...
herkese merhaba, yeni bir projeksiyon aldım. vankyo 500w. performans olarak fiyatına göre iyi bir cihaz. fakat kendi yazılımında renk, netlik veya piksel ayarı yapabileceğim bir seçenek bulamadım. sanırım eski bir versiyon yüklü. bende çareyi projeksiyonu bilgisayara hdmı ile bağlamakta buldum. sizden ricam bu cihazdan en iyi performansı alabileceğim bir yardımcı program var mıdır? pek çok media player yükledim ama istediğim sonucu pek elde edemedim. değerli cevaplarınız için şimiden çok teşekkür ediyorum.
modemi bilgisayardan resetleyebileceğimiz bir yöntem var mı?
arkadaşlar bizim internet biraz problemli. yükleme yaparken hızı aniden kesiliveriyor. modemi resetleyince düzeliyor. ama modem biraz ters yerde bizim. bunun için bilgisayardan bir program veya yöntemle resetleyebilme imkanımız var mı acaba? değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Tomorrow's Joe (japon boks filmi)
dün babamla izledik çok memnun kaldık.2011 yapımı başarılı bir boks filmi. eğer türüne meraklıysanız seyretmenizi tavsiye ederim. hatta animesi ve ps2 oyunu bile var. onlarıda tavsiye ederim. insanı gaza getiren cinsten :) iyi seyirler...
arkadaşlar ekranımda bulutlanmayı göz önünden kaldırmak için, bir nebze bunu azaltmak için bilgisayarımı ve uygulamalarımı tamamen siyah modda kullanmak istiyorum. beyaz zeminde göze çok batıyor. aslında tema olarak siyah kullanıyorum ama bu sefer uygulamalar beyaz olarak çıkıyor. bilgisayarı tamamen siyah modda kullanmanın bir yolu var mıdır?
arkadaşlar klavye ile oynamaya çalışıyorum ama çok karışık geliyor. tuşları ayarlayamıyorum. joystick alsam daha mı rahat ve keyifli olur acaba? yorumlarınız için teşekkürler..
ekranımdaki dijital lekeler nasıl çıkar?
arkadaşlar ekranımda hafif siyahımsı puslu lekeler var. bu durum film seyrederken (renkli sahnelerde bir sorun yok) açık renkli, beyaz sahnelerde çok sırıtıyor. eski plazma tvmde bunun için tarama testi gibi bir şey vardı. acaba mevcut ekranım içinde böyle bir test ya da onarım şekli var mıdır? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
sevgili dostlar, babamın bilgisayarında böyle bir sorun var. yandex'e yüklenenler otomatik olarak harddiske'de yükleniyor. haliyle harddisk'te yer kalmıyor. çok araştırdık ama bir çözüm yolu bulamadık. yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
biz Allah yolundayız... |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.744 (Bu ay: 175)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware