Camtasia 9 Aldığı Depolama Yerini Vermiyor
Camtasia 9'dan bir edit yapıyordum ancak yer olmadığı için %100 iken iptal oldu sonra fark ettim ki hem video kaydettiğim yerde yok hem de videonun aldığı depolama alanını vermemiş uygulama. Projeyi açıp editi yeniden başlattım olmadı, (%0'dan başladı) videoyu kaydettiğim klasörü 0kb olarak göstermesine rağmen sildim yine olmadı, projeyi sildim olmadı ve en sonunda Camtasia'yı sildim yine vermedi. Yaklaşık 110GB depolama alanım gitmiş durumda şu an ve ortada ne video var ne bir şey. İnternette hiçbir çözüm bulamadım. Ayrıca bilmiyorum önemli mi ama 5 adet yüksek boyutlu videoyu birleştirmeydi sadece edit. 5i toplam 71GB ediyordu ve ben editi başlattığımda 110GB alanım vardı, yeteceğini düşünmüştüm. Neden videonun boyutunu yükseltiyor hiçbir fikrim yok hatta tam tersine azaltması lazım çünkü 60FPS videoyu 30FPS yapıyor.
Yunanca dil desteği olan oyun önerisi
Kuzenim yunancayı çok seviyor, bayağı da iyi biliyor ve bunu geliştirip pratikleştirmek için benden yunanca dil desteği olan bir oyun önermemi istedi. Ama şaka gibi Antik yunanda geçen AC Odyssey'de bile yunanca dil desteği bulamadım ve şu ana kadar baktığım oyunlarda da hiç göremedim. O yüzden burada sorma kararı aldım belki bilip yardım edecek biri çıkar.
Skyrim Game Pass'e gelir mi?
|
Ryzen 3 1200 AF Overclock
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 1.960 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El