Sony Vaio VGN-FZ31M Ekran kartı sorunu
Herkese iyi forumlar. Yakın zamanda bir tanidigim bana modelini belirttiğim laptobu kullanmadığı için bana verdi. Harddiski yoktu bende kendi kullandığım laptoptan sokup taktım ve yeniden formatladim. Tüm sürücüleri kurdum ekran hariç hiç bir sorunu yok. Sorun ise şu laptop açılırken ekran bir kısmı çizgili açılıyor biosta belirli aralıklarla noktalar var Windows baslatiliyor ekranında her hangi bir sorun yok ama başlatma ekranına gelince renkler bir tuhaflasiyor ekran çözünürlüğü düşüyor bazı yerlerde arka plan yok (örnek başlat logosu) üst çubuklar siyah ve simgeler yok ekran çözünürlüğü sabit 600x480 ve değişmiyor. Aygıt yöneticisinden NVİDİA GeForce 8400m ve yanında ünlem var. özelliklere bakınca "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" hatasını görüyorum.En güncel sürücüyü kurdum hala devam ediyor. Sorunun kendi tahminim ekran kartı chipinden olduğunu düşünüyorum ve BGA reballing yaptırmayı düşünüyorum. eğer sorun buradan kaynaklaniyorsa İstanbul Avrupa yakasında nereye yaptırabilirim. Fikri olan belirtirse sevinirim şimdiden teşekkürler
Laptop Panel Kırıldı Yardım
Elimde HP 15-RB013NT model laptop var paneli kırıldı laptobu söküp panel modeline bakınca NT156WHM-N32 Yazıyrdu paneli araştırınca iki çeşit olduğunu gördüm v8.0 ve v8.2 olarak aşağıya aida 64 bilgilerini koyuyorum buna hangi ğaneli almalıyım
D-Smart SD cihazı sadece türkksatta kullanma
Elimde daha önce dedemlerden kalma next ye 9950 cis cihaz var balkonda kullanmak için cihazı açtım bilgi yok yazıyordu kanal bulup bulamayacağıni denemek için 12034 v 27500 5/6 taraması yaptığımda cihaz bekleyiniz diyip açıldı fakat fişi takıp çıkartığımda cihaz eski haline döndü ben bunu nasıl kalıcı şekilde turksatta nasıl kullanırım
Windows XP keyi Kaybettim Yardımm
Eski bilgisayarım bozulunca hard diskini ayırmıştım . Yakın bir akrabam bi bilgisayar verdi dedi ilgilenirsin diye . yeni aldığım bilgisayar arıza çıkartınca akrabamın bilgisyarını kullanmak istedim eski sahibi windows 7 yüklemiş bende windows xpye çekmek istedim fakat eski bilgisayarın keyinin yazılı olduğu kağıt kayıp nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Dreambox DM500S Hala Alınırmı
Evde kendi odamda tüplü televizyon kullanıyorum ve Yumatu mx artık sorun çıkartıyor bu yüzden uydu değiştirme kararı aldım 2021 yılını bitireceğiz ve hala bu model uydu alınır mı . fiyatı 65 lira aslında dreambox u deniyimlemek istiyorum değer mi
2011 COROLLA DOUBLE TEYP MONTAJI
KENDİ ARACIMA DOUBLE TEYP MONTAJI YAPMAK İSTİYORUM FAKAT BAZI SORULARIM VAR
1 TEYP KIZAĞINI NEREYE VE NASIL OTURTURYORUZ
2 RADYO ANTENİ NERDE BEN ÇÖZMEDİM [RESİM ALINTIDIR]
3 KENDİM MONTAJDA ZORLNIRMIYIM (DÖNÜŞTÜRÜCÜ SOKET ALACAM)
YANITLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
EĞER SİZDE MONTAJLADIYSANIZ RESİM ATARSANIZ SEVİNİRİM
UCUZ PLAYSTATİON 1 ORJİNAL OYUNLARI
SİZ DEĞERLİ DH FORUM KULLANICILARI İÇİN UYGUN FİYATLI GÜVENİLİR SATICILARDAN DERLEDİĞİM PS1 OYUNLARINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN GİDEBİLİR SATICI İLE DİREK GÖRÜŞEREK UYGUN FİYATLARA ALABİLİRSİNİZ
BU LİNKTEN SİTEYE GİDEBİLİRSİNİZ www.zebramo.com
BU LİNKTEN VİTRİNİME GİDEBİLİRSİNİZ https://zebramo.com/showcases/37
DİPNOT: VİTRİN ÜSTÜNDEN GİDERSENİZ SEVİNİRİM
DİPNOT 2 : ALIŞVERİŞ YAPMAK İÇİN İÇİN SİTEYE ÜYE OLMAK ZORUNDASINIZ SADECE E POSTA İSTİYOR
HANGİ TEYBİ SEÇMELİYİM
ŞİMDİ ŞÖYLE SÖYLİYİM AKLIMDA MANYAK BİŞİ VAR O YÜZDEN TEYP ŞEÇMEK İSİTİYORUM
SEÇENEK 1 KİNGWİN DOUBLE TEYP 350 TL SIFIR
SEÇENEK 2 KENWOOD DDX5032M ESKİ BİŞİ AMA MANYAK BİR ŞEYE BENZİYOR 350 TL
NOT : BU İKİ TEYBEDE AĞIR SİSTEM BAĞLANMAYACAK SADECE EVDE KULLANILCAK HANGİSİ BANA YETER
TEYP CAMINDAKİ LEKE GİDERME YARDIMMM
TOYOTA COROLLA 2011 MODEL ARACIMDA RESİMLERDEKİ GİBİ BİR LEKE BULUNUYOR BU NASIL GİDERİLİR YADA NASIL DÜZELİR
A101DEKİ ÜRÜNLERİN TOPTANCIYA SATILMASI
Geçen perşembe a101 e gittim bu bluetooth aparatı için markete ilk girenlerden olmama karşın bir adam bu aparatların alayını toplayıp kasaya götürdü daha öncede philips kulaklıta başıma geldi bunun son bulması için elimizden geleni yapalım
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.100 (Bu ay: 136)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun