6'lı ve 3'lü priz var. 6'lı ya da üçlü prize bilgisayarın güç ve monitör girişleri takınca o prizlere şarj aleti, vantilatör ya da başka ne takarsam takayım bilgisayardaki klavye ve mouse bozuluyor. 10 kere kapatıp açsam da kendine gelmiyor. Statik elektrik boşaltmak için düğmeye basılı tutunca da düzelmiyor. Bir saat sonra kendi kendine düzeliyor bazen yoksa bilgisayar kullanamıyorum. Ayrıca sadece bu da değil bozulma yaşanırken hoparlörden aygıt çıkarıldı sesi geliyor, yani bildiğiniz prize vantilatör; şarj aleti veya sebil fişi takınca bilgisayar klavye algılandı diye ses çıkarıp kafayı yiyor. 2 farklı prizle denedim, direk duvardaki prize bilgisayar monitör ve kasa güç kablosunu takarak denedim sorun çözülmedi. Yani bozuk olan üçlü priz ya da altılı priz olmaması lazım. Anlamadım bilgisayarımın zarar görmemesi için ne yapmalıyım sorun ne. Videoyu izlemeseniz de olur ama görmek isteyenler için yükledim.
Öncelikle iyi günler dilerim. spotify kullanıyorum müzik dinlemek için, spotify kalitesinden pek memnun değilim bu yüzden tidala geçmek istiyorum. Fakat tidale 4000 şarkılık playlistimi taşıyamıyorum. Hepsi ücretli, tek seferlik kullanım için bile yıllık aboneliğe zorluyorlar. O da 18 euro gibi fiyatlar ve beni aşıyor. Tunemymusic, soundiiz, freeyourmusic gibi bir premium hesabı olan varsa sadece tek seferlik bana kullandırırsa bana verdiği ibana yine sizin belirlediğiniz miktarda ( aklımda 25 lira var size de uygunsa ) para atacağım, karşılığında sizin hesabınızdan playlistimi taşıyacağım. Bu konu hakkında yorum yapmak, ya da yardımcı olmak iseyen herkese şimdiden teşekkürler.
Sadece bilgisayarda müzik dinlemek için AliExpress'den 650 TL civarı bir açık tip kulak üstü stüdyo kulaklığı aramaktayım. Kulak içi kullanamıyorum kulak zarımda hassaslık var. Yanında aynı şekilde bir amfi de önerirseniz yine AliExpress'den 300-500 arası çok memnun olurum. Tizlere çok önem veriyorum, basslardan nefret ediyorum. Yeterli bilgiye sahip değilim bildiğiniz ek bir şey varsa paylaşırsanız memnun da olurum. Tek hedefim kendi biriktirebildiğim para dahilinde Hi-Fi'ye olabildiğince yakın enstrümental müzik dinlemek.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 1.693 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar