Mac Mini Hdmi Çıkışı
Merhaba,
Mac Mini var elimde galiba 2019 catalina, emanet cihaz. Makineyi ekrana bağlamak istiyorum. Hdmi girişi olan bir monitörüm olmadığı için hdmi-vga dönüştürücü ile ekrana bağlamaya çalışıyorum. Acaba Mac Mini'yi hdmi girşi olmayan bir ekrana bağlamam mümkün değil mi?
Wordpress Ücretli Temayı Tekrardan Kullanma
Merhaba,
Wordpress'de ücretli bir tema aldıktan sonra başka işlerde aynı temayı kullanabilir miyiz?
Tema yanlızca aldığımız zaman mı kullanılabilir yoksa istediğimiz sayıda sitede kullanabilir miyiz?
Xbee Arduino mega
Arduino mega 2560 kartı ile xbee pro s2c modülleri arasında kablosuz haberleşme yapmak istiyorum. Modüller elimde yanlız 2 sorunum var.
1) xbee'ler ile uart ve usb haberleşme için kullanılan explorer modüllerinin uart çıkışları elimdeki Xbee'nin sma ucuna denk geliyor. Allah'ım anteni explorer üzerine takınca uart pinleri yamuluyor.Kimse kullanmazmı bunu. Neyse acaba bu uart pinlerini ters lehimlesem karta zarar verir mi?
2) simdi internette birçok örnek Arduino uno ile. FTDI meselesinden bahsetmişler ondan dolayı herkes uno kullanıyor imiş. Şimdi mega'daki hardware serial pinlerini kullanarak Xbee programlayan var mı? Explorer uart çıkışlarıyla Mega'ya uart çıkışı vermek mümkün müdür? Daha önce anten yaktığım için böyle şeyleri pat diye denyemiyorum.
Laptop touchpad mouse hiç birşey çalışmıyor
Casper nirvana laptop sök tak yaptım. Birleştirdikten sonra imleç hareketi görmedim. Touchpad klipsini kırmışşımdır diye usb fare taktım sonuç değişmedi.
Makineyi tekrar açtığımda touchpad'den anakarta giden klipsin kırıldığını gördüm birazcık tutturmaya çalıştım ancak nafile touschpad veya kablsuz fare etkin olmuyor.
Yani kablosuz fare ile touchpad ne alaka neden fare fonksiyonlarını kullanamıyorum anlamış değilim.
Önerisi olan?
kablosuz Video neden 5.8gHz
|
Xbee mesafe arttırma
|
ADXL335 sensörler ne farkı var
|
Tinkercad arayüzünde karmaşık projeler yapılır mı?
|
Tinkercad ile karmaşık projeler gerçekleştirilebilir mi?
|
Pc power beep
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.727 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware