Bütün oyunlardan atma sorunu
Yaklaşık 1 yıldır ekran kartı kullanımının yüksek olduğu, büyük oyunları oynarken bazılarından hiçbir hata vermeden, bazılarından directx hatası vererek oyundan atıyor. Bazen saatlerce oyunu oynayabiliyorum, bazen de 10 dakikada atıyor. Ekran kartım gtx 1050, sizce sorunun sebebi nedir dostlar? Bu arada furkmark testi yaptım 40 dakika falan hiçbir bileşen hata vermedi, yaklaşık 2 yıl önce pc ye uyumlu 8 gb ram takmıştım sanki ondan sonra atmaya başladı gibi geliyor ama emin değilim, sizce sebebi bu olabilir mi?
Ram mhz düşürme...
Arkadaşlar merhaba bir süredir oyunlardan sebepsiz atma sorunu yaşıyorum. Araştırmama göre bu sorun büyük ihtimalle ramlardan kaynaklanıyor. Ramlerim biosta görünene göre 2667mhz de çalışıyor ama değişik bir tuş kombinasyonuyla advence setting e girsemde mhz yi nasıl düşürebileceğimi bulamadım ram profili xmp 2 olarak görünüyor ama xmp yi kapatabileceğim bir ayar da yok, max ram frekansını 2400 e düşürüyorum ama biosa girdiğimde ramlarım hala 2667 mhz de çalışıyor gibi görünüyor ve oyundan atma problemim geçmiyor.
Msi gf63rc Laptop fan değişimi.
Laptop fan değişimlerinde %100 orijinal, laptopun kendi fanını almak zorunda mıyız? Yoksa kategorileri var ve şu gruptaki fanlar senin laptopuna uyar denilebiliyor mu? Türkiye de satan güvenilir bir yer yok ve fiyatlar arasında uçurum var, kimi 110 kimi 1350 tlye satıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Torrent sonrası yavaşlama
|
Anlayamadığım virüs
|
Msi gf63 wifi sorunu
|
Msi gf63 ısınma sorunu
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.672 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar