Araç Şarj Cihazı ve Şarj Kablosu Önerisi
Arkadaşlar merhaba. Telefonum 25w destekliyor lakin belki ilerde telefonumu değiştirirsem güncel kalabilmesi için daha üst w larda şarj yapabilen araç şarjı ve bunu destekleyecek iyi bir Type-c kablo almak istiyorum. Samsung 20.000 mah 45w lık powerbankini aldım onunla da birlikte kullanacağım. Öneri ve görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
Merhabalar. Balık avı yaparken hem kayıt alıp hemde telefonumdan internet paylaşıp canlı yapabileceğim aksiyon kamerası arıyorum. Gopro 12 de bu özellik var lakin DJI Osmo Action 4 ve Insta360 Ace Pro da böyle bir özellik var mı bilginiz var mı ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bu bilgiyi hiçbir şekilde bulamıyorum.
Balık tutarken telefonumdan kayıt için kullanabileceğim yaka mikrofonu önerilerinize ihtiyacım var. Balıkçılıkta genellikle rüzgar oluyor sürekli denize karşısınız veya teknedesiniz. Bu doğrultuda birkaç model belirledim aşağıda belirtiyorum. Bütçem 5-6 bin tl arasında, bu doğrultuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
Ulanzi Uw-Mic 20P
Saramonic Blink500 B2+
Boya Boyalink
Balık Avı için Kafa Lambası Önerisi
.
.
%60-65 klavye önerisi
Arkadaşlar merhaba. 3 senedir Corsair K95 Platinum kullanıyorum ve çok sıkıldım. Klavye masamda çok yer kaplıyor, çift tıklama sorunu yaşıyorum ve oyun oynarken mouse genellikle klavyeme çarpabiliyor. İndirimlerden Razer DeathAdder V3 Pro kaptım ve artık klavyeyi de değiştirme zamanı geldi diye düşünüyorum. Yurt dışı sipariş vermek istemiyorum garanti konusuna çok takıntılıyım Türkiye'den alabileceğim red Switch ayarında sesi rahatsız etmeyen model biliyor veya kullanıyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçe sınırım yok. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba. Arkadaşım ve ben birlikte podcast kaydetmeye başlamayı planlıyoruz, ancak pahalı ve uygun fiyatlı mikrofonlar arasındaki kalite farkının gerçekten gerekli olup olmadığı konusunda anlaşamıyoruz. Arkadaşım Podmic fiyat aralığındaki mikrofonları tercih ederken, en azından bir MV7 veya bir SM7B almanızı öneririm. Sizce bu iki mikrofon arasındaki fark dinleyiciler için fark edilir mi? Sizce her şeyi göze alıp yerleşik, üst düzey ürünleri mi seçmeliyiz yoksa daha bütçe dostu mikrofonlar yeterli olur mu? Tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz.
Podcast Ekipman Önerisi
Merhabalar. Arkadaşımla birlikte podcast yapmak istiyoruz. Konuyla alakalı çok fazla bilgimiz yok ama bayadır istediğimiz bir etkinlik olduğu için yapmadan da edemeyeceğiz. Başlangıç seviyesi için nasıl bir mikrofon seçmeliyiz ? xlr girişi olan bir model tercih etmek zorunda mıyız daha doğrusu usb li modellere kıyasla kayıtlarımızın kalitesi wow denecek kadar artar mı ? bütçemiz max 10.000 TL. Önerebileceğiz modeller veya setuplar varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Open Back Kulaklık Önerisi
3 sene kadar Sennheiser HD700 modelini seve seve kullandım, hatta o kadar rahattı ki resmen her taktığımda yazın soğuk yatağa girince gelen o serinlik hissi gibi rahatlıyordum. Tabi o zamanlar döviz kurları bu seviyelerde olmadığı için yurtdışında ki arkadaşıma rahatlıkla getirtebiliyordum. 1 sene önce H700 kulaklığımı sattıktan sonra sıradan kulaklıklarla hayatıma devam etmek istedim ve resmen 1 senedir eziyet çekiyorum zorla alışmaya çalışıyorum ama a-lı-şa-mı-yo-rum. Asosyal bir yaşantım var ve günün en az 8 saati kafamda kulaklık ile takılıyorum haliyle önceliğim kesinlikle konfor sıkı kulaklıkları hiç sevmiyorum. Kesinlikle open back bir kulaklığa ihtiyacım var çünkü kapalı kulaklıklarda panik atak yaşıyorum iki kulağıma birden takamıyorum buda haliyle aldığım bütün zevki mahvediyor. Biraz uzattım k.bakmayın ama kendimi tanıtıp sizden nokta atışı bir öneri almak istedim. Bütçem çok yok 250 usd civarını zorlayabilirim en fazla , bu doğrultu da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sevgiler saygılar.
Arkadaşlar merhaba. Evimde beslediğim kedilerimin resimlerini çekmek için 5-7 bin tl arası bir cihaz arıyorum. İkinciel de alabilirim benim için sorun değil. Mercek olarak stok mercekler işimi görür mü yoksa yakın çekim mercek almalı mıyım. Cihaz ve mercek önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 4.116 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El