Iqunix Ez63 Almalı Mıyım ?
Arkadaşlar Redragon K617 kullanıyorum ama artık basım hissi tatmin ve tuşlarda temassızlık oluyor bir de ufaktan switchlerde yay sesi var rahat duyabiliyorum rahatsızlık veriyor kafam sürekli orada. Daha profesyonel bir klavyeye geçmek istiyorum. İşim gücüm sürekli oyun oynamak PC başında çok fazla vakit geçiriyorum. Almışken iqunix EZ63 mi alsam çok da pahalı acaba önerir misiniz değer mi bilemiyorum. Rapid trigger özelliğini kesinlikle denemek istiyorum. Görüş ve önerileriniz varsa açığım yardımcı olur fikirlerinizi söylerseniz gerçekten çok sevinirim. Teşekkürler.
Yeni sıvı soğutucu almalı mıyım?
Arkadaşlar intel i9 9900k 2080 super li sisteminden amd 9800x3d 4080 super li sisteme geçiş yapıyorum. Nzxt kraken x73 model sıvı soğutucum var 2019 senesinde aldım. Acaba yeni bir sıvı soğutucu almam mantıklı olur mu yoksa aynı soğutucuyu kullanmaya devam etmemi mi önerirsiniz? Arctic liquid freezer iii 360 modeli var aklımda ama boşa harcama da yapmak istemiyorum. Lütfen fikir verebilirseniz çok sevinirim gerçekten ben karar veremiyorum.
Araç Şarj Cihazı ve Şarj Kablosu Önerisi
Arkadaşlar merhaba. Telefonum 25w destekliyor lakin belki ilerde telefonumu değiştirirsem güncel kalabilmesi için daha üst w larda şarj yapabilen araç şarjı ve bunu destekleyecek iyi bir Type-c kablo almak istiyorum. Samsung 20.000 mah 45w lık powerbankini aldım onunla da birlikte kullanacağım. Öneri ve görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
Merhabalar. Balık avı yaparken hem kayıt alıp hemde telefonumdan internet paylaşıp canlı yapabileceğim aksiyon kamerası arıyorum. Gopro 12 de bu özellik var lakin DJI Osmo Action 4 ve Insta360 Ace Pro da böyle bir özellik var mı bilginiz var mı ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bu bilgiyi hiçbir şekilde bulamıyorum.
Balık tutarken telefonumdan kayıt için kullanabileceğim yaka mikrofonu önerilerinize ihtiyacım var. Balıkçılıkta genellikle rüzgar oluyor sürekli denize karşısınız veya teknedesiniz. Bu doğrultuda birkaç model belirledim aşağıda belirtiyorum. Bütçem 5-6 bin tl arasında, bu doğrultuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
Ulanzi Uw-Mic 20P
Saramonic Blink500 B2+
Boya Boyalink
Balık Avı için Kafa Lambası Önerisi
Selamlar. Geceleri balık avı yaparken kullanabileceğim kaliteli bir kafa lambası aramaktayım. Video kaydı da alacağım için bu doğrultuda gerçekten işimi görecek bir ürün olsun istiyorum. Tecrübelerinizi paylaşıp ürün önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim.
.
.
%60-65 klavye önerisi
Arkadaşlar merhaba. 3 senedir Corsair K95 Platinum kullanıyorum ve çok sıkıldım. Klavye masamda çok yer kaplıyor, çift tıklama sorunu yaşıyorum ve oyun oynarken mouse genellikle klavyeme çarpabiliyor. İndirimlerden Razer DeathAdder V3 Pro kaptım ve artık klavyeyi de değiştirme zamanı geldi diye düşünüyorum. Yurt dışı sipariş vermek istemiyorum garanti konusuna çok takıntılıyım Türkiye'den alabileceğim red Switch ayarında sesi rahatsız etmeyen model biliyor veya kullanıyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçe sınırım yok. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba. Arkadaşım ve ben birlikte podcast kaydetmeye başlamayı planlıyoruz, ancak pahalı ve uygun fiyatlı mikrofonlar arasındaki kalite farkının gerçekten gerekli olup olmadığı konusunda anlaşamıyoruz. Arkadaşım Podmic fiyat aralığındaki mikrofonları tercih ederken, en azından bir MV7 veya bir SM7B almanızı öneririm. Sizce bu iki mikrofon arasındaki fark dinleyiciler için fark edilir mi? Sizce her şeyi göze alıp yerleşik, üst düzey ürünleri mi seçmeliyiz yoksa daha bütçe dostu mikrofonlar yeterli olur mu? Tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz.
Podcast Ekipman Önerisi
Merhabalar. Arkadaşımla birlikte podcast yapmak istiyoruz. Konuyla alakalı çok fazla bilgimiz yok ama bayadır istediğimiz bir etkinlik olduğu için yapmadan da edemeyeceğiz. Başlangıç seviyesi için nasıl bir mikrofon seçmeliyiz ? xlr girişi olan bir model tercih etmek zorunda mıyız daha doğrusu usb li modellere kıyasla kayıtlarımızın kalitesi wow denecek kadar artar mı ? bütçemiz max 10.000 TL. Önerebileceğiz modeller veya setuplar varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 4.537 (Bu ay: 203)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El