Kredi kartı limitinden kullanabilirsiniz. Kişiye özel olabilir. Girip denemekte fayda var.
*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***
Merhaba Arkadaşlar. 22.06.2022 tarihinde Doğuş Oto' dan T-Cross 1.0 TSI 110 PS Life Man Manual paketini almış bulunmaktayım. Kullananlar, kullanmak isteyenler, sorusu olanlar ve bilgi paylaşmak isteyenler için ve forumda da konusunu bulamadığım için böyle bir başlık açıyorum.
Alttaki resimler de kendi aracımdan ilk çektiğim resimlerdir.
-Araç Hakkında Bilgi
Araç 2022 Nisan ayı itibariyle Türkiye'de satışa başladı. 1.0 TSI motor ile manual ve DSG şanzıman donanımıyla geliyor araç. Araç SUV-B segmentinde yer almaktadır.
-Donanım Listesi
T-Cross 1.0 TSI 110 PS Manuel Life, T-Cross 1.0 TSI 110 PS DSG Life ve T-Cross 1.0 TSI 110 PS DSG Style olmak üzere 3 farklı donanım ile satışa sunulmuştur. T-Cross' larda ne yazık ki cam tavan opsiyonu bulunmamaktadır. Donanım listelerini aşağıda görebilirsiniz:
-Teknik Özellikler
Aracımı an itibariyle 1800 km kullanmış bulunmaktayım. Herhangi bir sorunuz varsa buradan zevkle yanıtlayabilirim.
Banabi 15 TL hediye
Sony Wf-1000xm3 Amazon Prime ile 990 TL
Arkadaşlar uzun zamandır bu ürün için indirimleri kovalıyorum. 1290 TL altına inmemişti 4 aydan beri. Tam bir fiyat performans ürünü. Bu fiyata bu kurlar göz önünde bulundurulduğunda bulmak imkansız.
Lütfen yardım. PS Vita Remote Play çalışıyor mu?
|
|
Samsun'da ps3 için superonline nasil?
|
Sensible Soccer Live Arkadaşlar Aranıyor...
|
|
Meslek: Makina Yüksek Mühendisi
Alış-Satış referansları: sevilen25 ( Xbox 360 Kinect Special Edition) Rated (Iphone 5) kurzon (Dsi Xl),uc,uz_uçuran (İphone 5),candancana (İphone 4 32 Gb),kaan0101 (Call Of Duty Declassified),Metal-Gear (Silent Hill Homecoming), AsosyalBilgisayar (GTA V), Rated (Call of Duty Black Ops Hardened Edition,) , tornak1 (Heavy Rain) , muratkcenter (İphone 3 GS-sahibinden.com üzerinden) , ereneren (PS3 250 GB Slim),silhoutte(xbox 360 arcade ),brigand45 (Xbox 360 Slim 250 gb),Zoefox(Xbox 360 Slim 250 gb), trkrap (Psp 3004),phoneman(Saw 2 PS3) |
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 683
İkinci El Bölümü Mesajları: 260
Konularının görüntülenme sayısı: 132.184 (Bu ay: 9.228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 98 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El