geç mi kaldım gitsem mi
lisedeyken tıp istiyordum ve sınava buna yönelik girdim ilk senemde kazanamadım 2.de de kazanamadım ben de ankara da ortalama bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okuyorum.1.sınıfım hazırlık okudum.bu sene yksye girsem puanım kesilmeyecek ama girip girmemek konusunda kararsız kalıyorum.doktor maaşlarındaki düşüklük ve asistanken çalışma zorluğu gibi şeyler beni biraz etkiledi ama mühendisliktede biraz özel sektörden korkuyorum 35-40 yaşımda bu kadar aktif olamayacağım çünkü.ne yapmam gerektiğine karar veremedim.fikri olan arkadaşlar biraz fikir verebillir mi ?
Öğrenim kredisi alıp pedere söylemicem
Ankara da iyi bir üniversitede İngilizce bilgisayar mühendisliği okuyorum. Pandemi bitince okul açılacak ve babam bana para yollayacak maksimum 1000 tl yollar kendisi memur emeklisi. abilerim evlendi fakat şuan kendisi abimin düğün ve eşya borcunu kapatıyor. İlkokulda lisede aldığım burslarımı bile harcamadım babama verdim babam da abime verdi. Artık bundan sıkıldım 100 bin tl lik düğün borcunu biz kapatıyouz çocuklugumdan beri borç ödüyoruz. Burs çıkmadı kredi çıktı bende kredi alıp babama söylemicem 5 yıl sonra da babama diyeceğim ve bana yardım etmesini söyleyeceğim sonuçta düğün borcunu kapatanın benim eğitimime yardım etmesi gerek. Durumu yerinde.
Ehliyet kursundaki kız
kursta çok güzel bir kız var. Kız züppeye benziyor ama çok güzel,bakımlı.Ben daha köylü tipiyim yani o nike giyerken ben kinetix giyerim.Acaba nasıl konuşsam bu konularda hiç iyi değilim kursun bitmesine 1 hafta var. help me guys
Dershane kapalı olduğu günlerin parasını istiyor
Dershane geçen yıl 3 ay kapalıydı ne online ders ne başka bir şey verdiler ancak vermemelerini rağmen bizden bütün parayı istiyorlar ne yapmalıyım bu tamamen haksız kazanç hakkımı yedirmek istemiyorum
|
Yardım edin karar veremedim
|
3500 tl bütçe
|
askeri tıplar kaçla kapatacak
|
yakın doğuda tıp okuyan var mı
|
MEZUNA KALMAK MANTIKLIDIR
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 326
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.138 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 185 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar