Evet forum camiyası şık,zarif ve içinde ekran kartı bulunan bir laptop arıyorum çentik oranı %80 ve yüksek istiyorum, biliyorum fazla bir şey istiyorum fakat vivobook pro 15 i buldum kullanan arkadaşlar önerebilir mi ?
Alternatif evren savaş kitabı önerisi
Alternatif bir dünya da modern ekipmanların(2000-2023 teknolojisi) kullanıldığı fakat alternatif evren natonun ve şangay beşlisinin olmadığı daha farklı isimlerle farklı konuların geçtiği bir savaş kitabı arıyorum içinde siyaset ve politikanın da bulunduğu.
eğer öyle bir kitap yoksa da şuan ki evrende olabilir.
Akşamları 200 ping alıyorum
Evet arkadaşlar Turknet kullanıyorum önceden böyle bir problemim yoktu fakat 1 aydır akşamları oyunlara discord da pingim 200 civarı geziniyor speedtest pinginde sorun yok gözüküyor tracert taraması yaptığımda da ip pingleri ortalama 30 ms gözüküyor, problemin modemden olma olasılığı var mı ama modemden olsa hep olurdu akşamları oluyor sadece.
Kiracının kefil sorumluluğu
İyi forumlar bir sözleşmeye kefil oldum ve çıkma kararı aldık emlakçı gelip sözleşmeyi yırtmış iş bitti diye herhangi çıkış bildirmedik eğer emlakçının yırttığı sözleşme kopya ise otomatik 1 sene uzayacak bu uzamada kefilin sorumluluğu nedir, kefilliğim bitiyor mu yoksa devam mı ediyor.
Epic games i silemiyorum ?
Merhaba iyi forumlar, epic gamesi denetim masasından kaldırdım fakat hala epic games adlı bir klasör var ve her bilgisayarı açtığımda oda çalışıyor ve bu klasörü silemiyorum yetki hatası veriyor, yetkileri değiştirmeyi de çalıştırdım fakat yönetici olsam bile yetkileri değiştiremiyorum yardım edin lütfen.
Not:Programlar ve Özelliklerde artık epic games gözükmüyor ve yönetici olarak çalıştırdım güvenlik ayarlarını.
Combobox’tan Seçilen veriye göre veri listeleme ?
Merhaba iyi forumlar Combobox dan seçtiğim ad+soyad kolonuna göre omuz göğüs kol bel quad program kolon verilerinin datagridview e listelenmesini istiyorum buton suz olarak yardım ederseniz sevinirim biraz acemiyim
Örnek: Combobox dan Random ahmet adlı kişiyi seçtiğimizde datagridview omuz göğüs kol bel quad program kolon verileri listelenecek.
Edit:Hallettim arkadaşlar konu kilitlenebilir.
//////////main_load//////////////
SqlCommand query = new SqlCommand("select Idb from Gym", Con);
Con.Open();
SqlDataReader dr = query.ExecuteReader(CommandBehavior.CloseConnection);
while (dr.Read())
{
comboBox1.Items.Add(dr.GetInt32(0));
}
dr.Close();
////////////comboBox1_SelectedIndexChanged/////////
if (comboBox1.SelectedIndex != -1)
{
Con.Open();
string query = "select Idb,omuz, gogus, kol, bel, quad, program from Gym where Idb=' " + comboBox1.SelectedItem + " ' ";
SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter(query, Con);
SqlCommandBuilder builder = new SqlCommandBuilder();
var ds = new DataSet();
sda.Fill(ds);
datagridview1.DataSource = ds.Tables[0];
Con.Close();
}
Veri güncelleme yardım
Merhaba iyi forumlar bir proje üzerinde uğraşıyorum kayıt bölümünden kayıt oluşturma sırasında DateTimePicker ile bir abonelik ayı seçiyorum ve kayıt ol butonuna basıyorum ve veriler başarıyla sql veritabanına gönderiliyor fakat ben veritabanına gönderdiğim abonelik (gün) verisinin gerçek zamanlı her gün azalmasını istiyorum ve aktif olan veriyi pasife çevirmesini istiyorum fakat yazılım bilgim bir yerde takılıyor yardım ederseniz sevinirim.
Kayıt formu:(giris DateTimePicker)
Güncelleme form()
Bu hangi oyun ?
İyi forumlar geçmişte(en fazla 2 sene) bir oyun oynamıştım bir zombi oyunuydu FPS türünde idi gerçekçiydi hatırladığıma göre barikat falan döşüyordum gizlice benzin alıp kapı filan açıyordum zombi harici normal silahlı insanlar vardı beni görünce sıkıyorlardı onlardan mermi lootluyordum açık dünya değildi.
edit:Oyunun adı OVERKILL'S THE WALKING DEAD buldum sonunda
Airsoft sahası açmak ?
Merhaba arkadaşlar Adana da yaşıyorum Airsoft sahası açmayı düşünüyorum 20 dönümlük bir arsaya ilk etapta 12 tane silah satın alıp paintball mantığı ile oyun oynatmak istiyorum sizce yeterli reklam ile birlikte bu iş tutar mı ?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 17.832 (Bu ay: 352)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 62 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware