GTA 5 ONLİNE HAKKINDA
Merhaba. GTA V Online hakkında 2 sorum var. İlk sorum : Heist açtığımda lobiye 1 saat içinde 2-3 oyuncu zar zor toplayabiliyorum. Ancak telefona bir davet geldiğinde gelir gelmez gidiyorum ve Lobiye baktığımda anında 4 kişi olduğunu görüyorum. Bu benim internetimle mi alakalı yoksa bambaşka bir sorun mu ? Ve diğer soruma gelicek olursam Terrorbyte aldım ve Aracın içine girince ve bilgisayara girdiğimde The multi lock missile battery is unavailable at this time hatası veriyor. Aynı zamanda drone bilgisayarıda unavailable yazıyor. Çözümü hakkında bilgisi olan var mı?
Merhabalar. 5500 Tl bir bütçeye sahibim üzerine 100 lira ekleme yapabilirim maximum. Çoğunlukla Fortnite - GTAV - Fivem - BF1 Tarzında oyunları oynayacağım. İTOPYA-İNCEHESAP vb. Üzerinden hazır bir toplama pc önerebilecek varmı Monitör dahil 5500 tl maximum 100 150 lira ekleme yapabilirim.
Darboğaz yapar mı ve FPS Bilgisi
Merhabalar.
- AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci MPK
- GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart ///LİNK: https://www.itopya.com/gigabyte-b450m-s2h-amd-b450-ryzen-2-am4-ddr4-3200mhz-oc-m2-vga-dvi-hdmi-anakart//
- GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
- ASUS AREZ DUAL Radeon RX580 OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
- GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa
- ADATA 480GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma)
- Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus ATX PSU
Bu şekilde bir sistem toplamayı düşünüyorum + Monitör de olacak. İşlemci ve ekran kartı uyumlu gibi geldi darboğaz vs. Yaparmı bana bilgi verir misiniz veya Sizce ekran kartı markası iyimi bir de Fivem'de ortalama FPS değerini bana söylermisiniz lütfen. Bir de monitör tavsiyesi yaparsanız çok memnun olurum. Bu arada bütçem 5500 TL (Monitor dahil.)
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 668 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware