Elektrikli scooter wattı neden çok yüksek?
Arkadaşlar bu watt konusunda beni aydınlatacak var mı? Normalde motosikletler de 250 watt üzerine ehliyet istiyor. Aynı şey elektrikli bisiklet için de geçerli. Ben 250 watt elektrikli bisiklet kullanmıştım ve gayet performanslıydı, resmen uçuruyordu beni. Ama bu xiaomi mi pro 2 scooter a 300w, hatta maks 600w diyor. 600 watt olsa bunla uzaya çıkarsın gibi geliyor bana sonuçta daha küçük bir ürün. Bu wattı tek başına kıyaslayabiliyor muyuz veya akım a voltaja falan mı bakmak gerekiyor? Elektrikten anlayan veya konuya hakim biri yardımcı olursa sevinirim.
Açılmıyor yardım lazım
Macbook airi yeniden başlattım. Şifreyi girdim ve bu ekranda kaldı. Kapatıp yeniden açıyorum değişen bişey yok. Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Bir şey yapmam gerekli mi?
Vekaletname belgesi eksik ve işlem için gerekli Bu bilgiyi elde etmek için çalışıyoruz. / Alıcıyla irtibata geçtik.
Bu ne demek oluyor? Bir işlem yapmam gerekli mi apple kendi mi hallediyor?
Macbook Air almalı mıyım?
macbook air 2020 almayı düşünüyorum. öğrenci indirimi ile yanında airpods veriyor. Yurtdışı fiyatı 1000 dolar türkiyede ise 9000tl ye geliyor. Ama apple yıl sonunda kendi işlemcisini kullandığı mac çıkartacağını duyurdu. hem daha ucuz hemde performansı daha iyi olacakmış.söylentilere göre öğrenci indirimi ile 800 dolar olacakmış ve kasımda çıkacakmış(genelde tutuyor bunlar.)zaten şurda kasıma 1 aydan az süre kalmış. Beklemek mantıklı diceksiniz ama dolar kuru olmuş 7.86. apple en son zam yaptığında dolar 6.85 imiş. Yani bir zam daha geleceği kesin. Sizce zam gelmeden hemen almalı mıyım? yoksa beklemeli miyim yeni macleri?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.257 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bilgisayar