Merahaba arkadaşlar, bütçem 25000 TL civarında. RTX 4050 laptop arıyorum fakat karar veremedim. Modeller arasında kayboldum birde bu Mux özelliği diye birşey varmış önemlimi bilmiyorum. İ7 işlemciye sahip olup 4050 kartlı bir laptop varsa öneriniz çok memnun kalırım. Ryzen almak mantıklımı bilmediğim için hiç bulaşmadım. İ5 12450H ile 12500H arasında bile fark var gözüküyor. Siz ne düşünüyorsunuz. Teşekkür ederim.
25000 TL RTX laptop tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, mühendislik programları Solidworks, Ansys, Autodesk programları vs kullanmak için aynı zamanda normalde kasa oyun bilgisayarım var ama yinede oyun oynayabileceğim dışarıya gittiğimde bir laptop arıyorum. Aslında bu bu programları çalıştırmak için bana GTX 1050 laptop bile yeterli fakat onlarda ne kötü 10000 TL civarında. Şuan onlarında 7 yıllık olduğunu düşünürsek o kadar riske girmek istemiyorum, O yüzden 22 temmuza kadar bir sitede bazı fırsatlar vardı araştırırken onları buldum. Acer Nitro 5 AN515-58-544K RTX 3050 95W, i5 12450H, 8 GB Ddr4 ve 144Hz Ekrana sahip. 18199 TL şuanda öte yandan bir diğer laptop ta ASUS TUF F15 - FX507ZC4-HN211W RTX 3050 95W, İ5 12500H, DDR5 8GB ve 144Hz Ekran mevcut olup fiyatı 20699 TL. Bu iki laptop arasında kaldım. Fakat bütçemi 25000 yaparsam ben bulamadım en azından işlemcisi İ7 olan veya ekran kartı Rtx 4050, 4060 olan verdiğim paraya değecek önerdiğiniz varsa gönderebilirseniz sevinirim. Bu benşm baktıklarım piyasanın biraz altında gibi geliyor normalde RTX2050 vardı bu fiyata bunlarınki oldukça makul duruyor. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Selamlar dostlar, Toshiba C660 laptobumuz var. Özellikleri ;
- İ5 2410M
- 4GB DDR3 Ram
- Nvidia GT 315 1 GB ekran kartı
- 15.6 LED Panel var.
Arkadaşlar laptop özellikleri bu şekilde arkadaşım online ders veriyordu bu laptopla. Sorunumuz kendi ekranına görüntü vermiyor. Fakat HDMI ve VGA dan görüntü geliyor. Oyun bile oynadık. Bütün sürücüler sorunsuz yüklenebiliyor. Fakat şunu farkettim ki İntel HD grafik aygıt yöneticisinde çıkmıyor. Normalde GT 315 le beraber HD grafik te çıkmalı diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen. Son olarak kendi ekranını başka uyumlu annemin casper laptobunda arkadaşla denedik çalışıyor ekranında hiç bir sorun yok. Son olarak 2. el flex data kablosu aldım sağlamlığından emin değiliz ama onuda taktım yine görüntü alamıyorum. Bilgisayarın kendi ekranı ve kasası normal çalışıyor fakat arada bir görüntü kopukluluğu var. Ekran çözünürlüğü vs monitörler kısmında ekranını görmüyor. Harici ekranı veya televizyonu görüyor. Aklıma şu geldi birde kullandığım ram uyumsuz olabilir mi ? Samsung 4GB 2Rx8 PC3-10600s ram kullandım. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Günlerdir bu cihazla uğraşıyorum İşin içinden çıkamadım. İyi günler dilerim.
190 TL Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 770 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar