Yeni Lenovo Laptop Ekran Görüntü Vermiyor!
Merhaba, 1 aylık lenovo thinkbook laptop durup dururken kapatıp belli bir süre sonra kullanmak için tekrar açıldığında ekran görüntü vermemeye başladı.
Laptop normal çalışıyor hatta ekranın arkaplanda çok hafif gölge gibi görüntü var fakat karanlık durumda. Gölge gibi dediğim telefonun flashını tutunca belli oluyor. Neden böyle olmuştur, servise gitmeden çözümü mümkün müdür? Yardımcı olursanız sevinirim.
Laptop Aşırı Isınmadan Zarar Görmüş müdür?
Merhaba, yeni (1 haftalık) laptopu(Lenovo ThinkBook 13x) açık şekilde şarja takılı bıraktım. Bir süre sonra kullanmak için baktığımda ekranın açılmadığı ve güç ışığının yanıp söndüğü fark ettim. Gövdesini ellediğimde elimi uzun süre tutamayacak kadar ısınmıştı. Bu vaziyette 3-4 saat kaldı.
Sonra birinden yardım istedim ve uzun süre güç düğmesine basılı tutup laptopu kapattık. Meğer laptop güncelleme yaparken bu hale geldi ve arka planda soğutma sistemi kapalı vaziyette çalıştı. Kapatıp normal şekilde açınca fanlar vs. devreye girerek 15 dakika içinde normal sıcaklığı geri döndü.
Ürün hatalı mıdır, bu aşırı ısınma neticesinde laptop zarar görmüş müdür ve ömrü azalmış mıdır?
Lenovo Thinkbook 21AT003YTX vs Lenovo Yoga Slim 6i 5
Merhaba arkadaşlar paylaştığım 2 laptoptan hangisi daha iyi? Acil cevaplarınızı bekliyorum.
Laptop 1
Laptop 2
Youtube Eski Hesap Nasıl Geri Alınır veya Kurtarılır?
Merhabalar, 2011 yılında youtube hesabı oluşturup kanalımda yerel videolar yayınlamıştım. Fakat sonradan araya boşluk girdi ve bir süre kullanmadım. Bu aradan sonra giriş bilgilerimi unuttum. Kanal halen aktif videoları kanala girip izleyebiliyorum. Kanalı oluştururken ki e-posta adresimi ve şifremi hatırlayamıyorum. Fakat videolarda kanalın benim olduğuna ve videoların benim paylaştığıma dair kanıtlar mevcut. Hatta bir zamanlar facebook zaman tüneli videosu vardı kendi profilimin zaman tüneli videosunu paylaşmışım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Canon Pixma MP280 Yazıcı Sorunları
Canon markasına ait Pixma MP280 çok fonksiyonlu yazıcının merak edilen ve çözüm bekleyen sorunları/problemleri buradan paylaşarak tek başlık altında çözüm bulabilirsiniz.
Web site: İş Güvenliği Malzemeleri ve Ekipmanları – Online Satış Sitesi (isgekipmani.com)
Özenle hazırlanan iş güvenliği e-ticaret sitesi satılıktır. www.isgekipmani.com alan adı ve hosting ile birlikte.
ASUS K555UB-XO097T
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 909 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook