Phiklips 50TUS8506 mı? Samsung 50AU9000 Mİ?
Dokunmatik ekranlı bir cihaza ihtiyacım var. C340 ikinci el ya da flex 5in sıfırını almak istiyorum. Hangisini tercih edeyim?
Tab s7 plus için 4500 tl fark vermeye değer mi?
İyi akşamlar. tab s7 fe ile tab s7 plus arasında kaldım. Oyun ve ağır uygulamalar kullanmıyorum sadece sosyal medya internet ve video izleme amaçlı alacağım. Tabi ki s7 plus daha iyi ama aradaki 4500 civarı farkı vermeye değer mi? Ben s7 plustaki işlemciden ziyade amoled ekran olayına takıldım. Bir de almışken en az 3 sene kullanırım diye düşündüm. Siz ne tavsiye edersiniz?
Görme engelliyim fare işaretçisini takip edemiyorum. Dokunmatik ekrana sahip bir notebook ihtiyacım var ama dokunmatik özelliği olunca fiyatlar çok yükseliyor. Fiyat performans bir cihaz önerebilir misiniz?
Bilgisayara nasıl bir bir yazılım ya da modem müdahalesi yaptırayım ki, vpn ile bağlanan yetişkin içeriklere girişi tamamen engelleyeyim. Ama en önemli nokta BEN BİLE GİREMEMEM LAZIM. İstesem de bilgisayar çökünceye kadar ne yapılırsa yapılsın ben bile giremeyeyim.
Beyaz aydınlatma klavye tavsiyesi?
Özel bir durumum var. Gözlerimde yüksek derecede görme kaybı var. Klavyeleri en net beyaz aydınlatma ile alabiliyorum. Sanırım RGB bütün klavyelerde beyaz aydınlatma var ama sıkıntı şurada tuşların aralarından ışık sızmaması gerekiyor. Yani sadece tuşlar güçlü bir beyaz aydınlatma olacak. Bir de almışken çok pahalı olmayan ama kaliteli fiyat performans ürünü arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim şimdiden teşekkürler.
SAMSUNG S6 EDGE PLUSTAN LG G6 YA GEÇİLİR Mİ?
|
Lg'NİN 43 İNÇ 4K hangi modelini tavsiye edersiniz?
|
Meslek: Öğretmen
Sorunsuz satış gerçekleştirdiklerim: jkomando (acer aspire laptop) karslioglumert (aocd 20'' led monitör) zikkiminkoku (laptop ekranı) xxANLKRLxx (givenchy play intense parfüm) |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 441
İkinci El Bölümü Mesajları: 194
Konularının görüntülenme sayısı: 9.991 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El