DJI Osmo Action 4 Aparatları
Merhaba, yakın zamanda Dji Osmo Action 4 Standart combo aldım.
farklı aparatlara ihtiyacım oldu doğru aparatı bulmakta sorun yaşadım.
Başlangıç olarak 70 küsür parça olan aparat setlerinden aldım. içerisinde kafa , göğüs aparatı gibi güzel şeyler var.
bunun dışında batarya, batarya şarj cihazı, manyetik tutucu(standart donanımda 1 tane çıkıyor), su altı kılıfı gibi aparatların muadilini bulamadım.
sizin de kullandığınız ürünler varsa konu altında paylaşabilir misiniz?
Çatlak stop lambası
Macbook Air için Monitör Önerisi
Macbook aire bağlayabileceğim geniş ekranlı type c ile bağlantı yapabileceğim bir monitör arıyorum.
monitörde ses,ethernet ve usb girişi olursa süper olur. fazladan aparat bağlamadan her işimi monitör bağlantılarından yapabileceğim bir masa kurmak istiyorum.
Bütçem en fazla 10bin lira.
Sistemimin ikinci el değeri nedir?
Artık pek oyun oynamıyorum ve bir tanıdığıma bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Fakay ikinci el ederi ne kadar olmalı bilemedim.
Anakart : Asus rog strix b450-i
İşlemci: AMD 3600
Ekran kartı : Sapphire 5500xt 4gb
Ram: Corsair vangeance rgb 2x8 3200 MHz
SSD: xpg 8200 pro 512gb
PSU: fsp 750 hydro
Monitör :viewsonic va2719-sh
Kasa : thermaltake core v1
Bu gün başıma gelen olay. Zaman zaman sanal kartımı iptal eder yenisini açarım ne olur ne olmaz diyerek. bu gün bu bildirimleri aldım. 1 kere güncel kartımdan 3 kere eski kartımdan amazon TR üzerinden çekim yapılmaya çalışıldı. Güncel sanal kartın limiti yüksek fakat dolu olduğu için çekim yapılamamış. bir gün sonra hesap kesimim var limit açılacaktı. ucuz kurtuldum. Bildirimlerden hemen sonra yeni kart oluşturdum.
Benim bir zararım yok fakat burada bir kredi kartı dolandırıcılığı var. Yapılmak istenen alışveriş AmazonPrimeTR üzerinden deneniyor. Yargı sürecine gidersem, mahkeme kararı ile amazondan bu işlemleri yapan kişilere ulaşılabilir mi? Maddi manevi bir talebim yok fakat bu kişilerin ceza almasını istiyorum. Ben yanmadım ama başkaları yanabilir hatta yanıyor.
Süreç hakkında bilgisi olan varsa elimden geleni yapabilirim.
Para koleksiyonu olan var mı?
Bu gün para çektim ve gelen paralar hem gıcır hem seri geldi. Bunun bir değeri var mıdır ?
Sonu 67-85 arası
Elektrik, Su ve Doğalgaz aboneliği hakkında
Yeni bir eve taşınacağız. Kira kontratı benim üzerime değil ama elektrik, su ve doğalgazı üzerime yaptırmak istiyorum. Kontrat üzerindeki isim ile abone olmak isteyen kişinin isminde uyuşmazlık olması sorun çıkarır mı?
edit: olmuyormuş.
5700 XT'yi satıp yerine ne alabilirim?
merhaba forumdaşlar.
Sapphire kartım var. Uzun zamandır da oyun oynamıyorum. belki haftada 3-4 saat anca. işlemci ryzen 3600. mecbur bir grafik kartı takmam lazım. 5700 xt yi satıp yerine düşük bütçeli bir kart takayım diyorum. maksat görüntü gelsin. 7 bin liraya 1650 ekran kartı laptoplar var(lenovo +ryzen 4600h). 9500 liraya macbook air var. ben bu kartı zaten kullanmıyorum turşusunu da kurmayacağım satıp değerlendireyim diyorum. satsan sıfır laptop alacak kadar para geliyor resmen. kendimi ikna ettim kesin satıcam ama yerine sıfır veya ikinci el bir kart bulamadım açıkcası. 1650 sıfır fiyatı min 1700. 5500xt modelleri 2500 lira civarlarında.
yerine takacağım kartı bulsam direk ilanı açıcam ama bulamadım bir türlü. elinde kartı olup satmayı düşünen varsa mesaj atın konuşalım. 5700xt almak isteyen varsa tekliflere açığım. vatan faturalı haaaa
Marketler açık mı?
Migros, a101, Bim, şok gibi marketler haftasonu açık mı
Xiaomi Mi CC9 Pro(Note 10)//Monster Tulpar T5 V23.3.2//Beats Solo Pro Wireless// iPad Air 5 M1 (Satılık tablet+kalem) //MSI MAG241C//Logitech MX Keys //Logitech MX Master 3 |
iPad Air 5 M1 (Satılık tablet+kalem) |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 891
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 26.609 (Bu ay: 312)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 364 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware