Tuşlu telefondan anlayan var mı
Öncelikle iyi günler dilerim. Dedemin samsung 1205y modelinde telefonu var. Telefonunda bir şey olduğunda tabiki ilk olarak torunu olan bana getiriyor. Fakat bu sefer sorunun ne olduğunu tam olarak çözemedim. Anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Telefondan belli periyotlarda( 5-6sn) çok düşük sesle bip bip sesi geliyor. Ekran kapanacakken bu ses ile uyarılıp tekrar açılıyor. İnternetten biraz araştırdım fakat bir şey bulamadım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Metin2 Steam sorunu
Herkese iyi günler. Bi kaç gün önce arkadaşlarla metin2'ye başlama kararı aldık. Öylesine takılıyoruz şu an. Nesne marketten eşya çekelim dedik fakat Steam'in nesne market arayüzünde ep yükleme kısmında çok yakında yazıyor. İnternetten biraz araştırdım siteye girip yükleyin diyorlar. Gameforge'un sitesinde Steam ile giriş kısmı bulunmuyor. Metin2'nin sıralamaların vs olduğu sitedeki Steam ile giriş ekranı ise saçma sapan sadece indirme kısmının yer aldığı mavi bir siteye yönlendiriyor. Hesabımı normale aktarma imkanım var mı? Nasıl yapacağım destek kısmına bile zar zor Steam ile giriş yapılabiliyor.
|
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.643 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook - Oyuncu Dizüstü Tavsiye Bölümü