Windows To Go Driver Sorunu
Merhaba ben 500GB harddiskime usb 3.0 HDD kutusu alarak windows 10 kurdum. Bu işletim sistemini hem evde hemde okulda projelerime devam edebilmek için kullanacağım fakat kullanabilmem için driver kurmam gerekiyor. Her 2 bilgisayarın driverini driver booster ile kursam bi sıkıntı olur mu? Driver kurmak için önerdiğiniz bir programda var mı?
Merhaba ben 500GB harddiskime usb 3.0 HDD kutusu alarak windows 10 kurdum. Bu işletim sistemini hem evde hemde okulda projelerime devam edebilmek için kullanacağım fakat kullanabilmem için driver kurmam gerekiyor. Her 2 bilgisayarın driverini driver booster ile kursam bi sıkıntı olur mu? Driver kurmak için önerdiğiniz bir programda var mı?
Ses Sistemi Çalışması
|
|
Yazılım Sorunu
|
Casper Via M3 Yazılım Sorunu
|
Laptop Ekranı Arkaya Doğru Bükmek
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.120 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar