Sapphire 6870 güç kaynağı yeterlilik konusu
Önerilen güç 500w ama güç kaynakları oldukça pahalı, bu yüzden molex dönüştürücülü kablolar aldım. Güç kaynağı Powerman 350w/ 2x molex 6 pin her birini farklı bölgeden gelen molexlere bağladım.. Egzoz fanları söktüm 2 gündür test ediyorum henüz elektirik kesmedi veya kapanmadı.. Ama frekansları sona getirip yük altına soktuğum anda uygulama/oyun çöküyor sorun ne olabilir dostlar güç kaynağı tam güç veremediği için midir ?
Sistem;
İşlemci: i3 3240 3.4 ghz ıvy
Ekran kartı: sapphire 6870 1gb ggdr 5 256bit
Bellek: 1x 4gb 1600 / 1x 8gb 1600
HDD: 1tb 7200
SDD: İlk seri olanlardan diskli versiyon 60gb 2.5
Ekran kartına aşina olan arkadaşlar limitlerini ve en stabil ayarları yazabilirse sevirim. Teşekkürler..
Microsoft Wireless Desktop 2000 Model setim mevcut mouse için büyük klavye için küçük pil istiyor ikisine de duracell kullanıyorum, lakin pili canavar gibi emiyor.. Mouse pili özellikle çok çabuk bitiyor duracell de 1 hafta sürmeden takılmalar zayıflıklar başlıyor klavye 2 hafta gidiyor.. Dün acaba duracell de mi sorun diyip mouse için panasonic kullandım 1 gün de tükendi diğer ikiliyi taktım.. Oyun da oynuyorum internette de takılıyorum lakin bir önce ki model de bu kadar olmuyordu.. Parçaların kendisinden kaynaklı bir sorun olabilir mi ve ne tavsiye edersiniz arkadaşlar teşekkürler...
Artık şunu tekrar etmeyi bırakın!!!
Yav oyunu satın alsaydınız adamlar Türkçe goyardı, crackçı emek hırsızları yama bulamayınca ağlıyor diyip durmayın ARTIK!!! YIL 2021 Bitti kimse crack ile uğraşmak istemiyor steam indirime girsin alırım diyor millet. Yıllardır ağzınızın içinde gargara gibi çalkalayıp tükürdüğünüz yetti be! Türk oyuncular deli gibi oyun alıyorlar.. Şahsen artık aşırı ilgilimi çekmiyorsa Türkçe olmayan bir oyunu almayı tercih etmiyorum.. İngilizce bilmeme rağmen türk oyuncularını görmezden gelmeleri kabul edilebilir bir durum değil... '''Sherlock Holmes serisi '' Bu adamlar neden yapsınlar misal Türkçe ara yüz altyazı v.s ? kaç kişi ilgilenip bu oyunu almış olabilir ? Mesela türklerin bu oyunu gta v oyunundan daha fazla almış olma ihtimali nedir... Ama Türkçe var.. ??? gta'da yok?? Reddiyeci tafya uyanın 2021 Türkler crack kültürünü bırakalı çok oluyor...
Lınksys Kablosuz köprüleme sorunu
Beyler Merhaba. Elimde Linksys cihaz var. yapmak istediğim şey diğer bir router'a bu cihazı bağlamak. Akabinde bunun üzerinden kablo ile bilgisayara bağlamak şuan yapabiliyorum kablosuz köprü moduna geçirdim. Bağlantılıları sağladım şuan internete bağlıyım. Ama 5 10 dakika aralıklarla sürekli kesiliyor ve anlayamadım. 5ghz bandı ve dhcp kapalı modda.
Meslek: Bilgisayar, teknisyeni.
İlgi Alanları: Airsoft
Revenge Solves Everything |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 351
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.295 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 347 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic