VESTEL Q9900 televizyonum mevcut. Daha geçen gün Mi Box 4K 2.Nesil üzerinden Apple TV uygulamasını açamıyoruz. XBOX Series S'den dahi açamadım. İnternette de herhangi bir bilgi bulamadım. Uygulamaya bastığımda hani uygulama yüklenmezde sadece siyah ekran kalır ya öyle oluyor. bi 10-15 dakika bekledik bir şey olmadı fikriniz bilginiz var mıdır saygılarr
Banyo ve Mutfak Aksesuarları İndirimleri
Banyo Aksesuar ve Süsleri. Banyo Dekorasyonu. Başarılı bir banyo dekorasyonu, rahatlamaya olanak tanıyan bir atmosfer yaratmaktan geçer.
Banyo aksesuarları ve mutfak aksesuarlımız farklı renk ve tasarımları ile her banyoya uyum sağlıyor. Şık ve kaliteli banyo aksesuar modelleri uygun fiyatlarla karşınızda. İlla IKEA, KOÇTAŞ, English Home, Madame Coco gibi mağazalara bakmanıza gerek yok.
Uzun zamanlar dayanacak pirinç havluluklar, kağıtlıklarımızda mevcut!
Amazonevinde de artık primanova ürünlerini bulabilirsiniz
https://www.hepsiburada.com/magaza/amazonevi
mağazamıza da gelip alabilirsiniz - >
https://www.instagram.com/amazonevi
Rampage Kulaklık Alma Aldırma
23.03 tarihinde Rampage ROGUE USB 7.1 Surround RGB kulaklık aldım. Mayısın ilk haftası bozuldu. Garantiye yolladım mayısın sonunda geldi. Bedelli askerliğe gittim geldim haziranın sonuna doğru kullanmaya basladım. Ağustosta tekrar bozuldu garantiye yolladım. Geldi Eylül ortasında tekrar bozuldu. Kulaklığın kablosu kendi kendine kırılıyor ve mikrofon durduk yere bozuluyor. Gece çalışırken sabah çalışmıyor. Müşteri Hizmetlerine ve Teknik Servise sebebini sorduğumda söylemiyorlar.
Sadece değiştirilen ürünü söylüyorlar. Kronik bozuk bir ürünleri var ve inatla aynı ürünü yollamaya tamir edip yollamaya devam ediyorlar. Çözüm yolu üretelim buyrun diyorum bekliyorum. 3 gün cevap yok. Müşteri Hizmetlerini arıyoruz ukalaca tavırlarla konuşmalar. Mağduruz akıl var mantık var 6 aylık ürün nasıl 3.kez garantiye gidebiliyor darbe yok düşme yok voltaj dalgalanması yok. Ne özür var ne mantıklara sığan açıklamalar ne iletişim.
Sonra Teknolojide Türk markaları neden nefret odağı, çok normal böylesi. Süreci sizlere anlatacagım tekrardan onlara yolluyorum kulaklığı. Servis Raporunda iadeye uygundur olarak isteyeceğim. Kabul olmazsa tüketici hakem heyetine direkt başvuru yapacağım
Dolandırıcı Hukuk Bürosu Yenisey ve Livaderm
Biliyorsunuz ki son zamanlarda alınan kararlardan sonra hukuk bürolarının vatandaşa sms yollamaları yasak. hele ki tehditvari smsler ceza konusudur. Yenisey Hukuk Bürosu güya ve LivaDerm Güzellik merkezi kol kola vermiş insanlara aynı hikayeyi anlatarak dolandırmaya başlamıslar. Oraya giden gitmeyen herkese 3 sene önce geldiğinizi paranızı ödemediğinizi borcunuzun bulundugunu söylüyorlar. Bugun bunun mağduru olduk smsi hemen arkadasıma attıgımda dolandırıcı olduklarını benim dediklerimi onlara söylememi istedi. Ve onlara bunu söylediğimde '' görüsmelerimiz kayıt altında tutulmaktadır bu sözlerinizden dolayı başınız yanar dedi. Hıyar ağası beni dinle dediğim için ahahaha. Reklam Kurumuna ve Cimere şikayet ettim. Eğer bir adım daha atarlarsa istanbul barosu ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Gerekli yerlerde bu mağduriyeti haberleştirecek. Eğer sizlerde böyle bir şeyle karşılaşırsınız haberiniz olsun dedim..
Numaraları : 0212 662 23 16
https://www.sikayetvar.com/livaderm-guzellik-merkezi bu sitede dolandırıcılıklarını görüyorsunuz açık açık. Şu süreçte çok para kazanamadı birileri galiba yine hortladılar
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.424 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic