i20 Ağır Bakım gerekli mi şu durumda?
Merhabalar,
Aracım 2017 model 1.2 benzinli 50.000 KM'de. Aracımın Triger zincir set değişimi, V Kayışı, Fren balata/disk değişimi, fren/direksiyon hidroliği, buji ve amortisör değişimi yapmak istiyorum yaşından ötürü. Trigerden ses gelmiyor fakat yaşından ötürü değiştirilmesi gerektiği söylendi. Sadece kullanırken kasislerde bagaj kısmından tıkırtı sesi geliyor ve bazen dönerken gıcırtı sesi geliyor arabadan, yağmurdan sonra olan gibi.
Ayrıca bu değişimler için hangi markaları önerirsiniz? Orijinal veya muadili parçaları almak istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
15.000₺ oyun odaklı sadece kasa sistem tavsiyesi
Herkese merhaba 15.000₺ bütçem var monitör içinde 2k ayrı tutuyorum güncel ne almam gerek falan bilmiyorum tek tek parçaları ayrı sitelerden de alabilirim. Bu bütçeye nasıl bi oyun sistemi toplamalıyım, 3080'li bi sistem dizebilir miyim?
RTX 3080 veya RX6800 XT sistem tavsiyesi
Herkese merhaba 15.000₺ bütçe ile RTX3080 veya RX6800 XT olan bir sistem dizmek istiyorum. Şu an ki bileşen durumlarını pek bilmiyorum ama ikisi arasında kaldım kimisi RX6800XT'in Ryzen işlemci ile senkronize çalıştığını falan söylüyor. O yüzden buraya konu açmak istedim. Yardımcı olursanız eğer sevinirim. Monitör içinde 2.000₺ ayrı para tutuyorum.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 549 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware