Er
Tarihinde Katıldı
Toplam: 78 (Bu ay: 0)
356139 gün 3 s. 31 dk. kaldı
Polonya'da görüntelenen UFO
Topaç şeklinde ufo.. Varşova'ya yaklaşık 180 mil uzaklıktaki Jastrowo köyü yakınlarındaki uzak bir bölgede bisiklete binen bir adam tarafından tespit edilmiş..
haber ayrıntıları
fotoğraf uzmanı Jason Gleave fotoğrafları inceliyor ve gerçek olduklarını söylüyor.
İngiliz UFO Araştırma Derneği Soruşturma Direktörü Mantle yaklaşık 40yıldır gördüğüm en iyi ufo görüntüsü olduğunu söylüyor.
Polonyalı Ufolog ve gazeteci Robert Bernatowicz fotoğrafları çekenin adını ve soyadını vermiyormuş.. nedeni : Polonya'da UFO'lar hakkında konuşmak, delisin
kaynak:
https://www.mirror.co.uk/news/weird-news/photos-ufo-hovering-over-forest-22256806
Savaş silahı cinsel şiddet
renkli pamuk yetiştiriciliği
Bilim adamları, çevreye zararlı boya ihtiyacını ortadan kaldırmak için renkli pamuk yetiştirmenin bir yolunu bulmuşlar ...
--- `SORUYORUM BİLMİYORUM` ---
Pamuk bitkileri normalde sadece beyaz olarak mı açar ?
--- `BİLMİYORUM SORUYORUM` ---
kaynak: https://www.abc.net.au/news/2020-06-27/csiro-scientists-grow-coloured-cotton/12395250
Yalnızlık fenomenolojisi
Heidegger için izole edilmiş ego yoktur, insan varlığı başkalarına yönelik bir a priori'dir .
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Yalnızlık güçlü bir meditatif disiplin gibi görünüyor ancak Husserl ve Heidegger'in fenomenolojik geleneğinde yalıtılmış bir ego yok.
https://iai.tv/articles/the-phenomenology-of-solitude-auid-1568
benekli feneri fotoşopluyoruz
Bİ EL ATINDA ŞU BENEKLİ FENERİ Bİ FOTOŞOPLUYALIM BAKALIM GÜLEBİLECEKMİYİZ ŞU BENEKLİ FENERE.. ORJİNAL ADI Lycorma delicatula
ORJİNAL FOTOĞRAF
fotoşop
Yemen kıyılarında terk edilmiş bir petrol tankeri var. içinde Milyon varil petrol var. Çürüyor ve su alıyor.. büyük bir çevresel felaketi tehdit ediyor
acilen türk donanmasının varillere el koyması gerekiyor..
yarın arabanın depo dolacak donanma uyuma..
wombat'ın kuzeni Mukupirna
fosili yeni keşfedilen ayı büyüklüğünde wombat'ın kuzeni keseli..
sahra toz bulutu
BBC'nin haberine göre, Afrika'dan kalkan toz bulutu, Atlas Okyanusu'nu aşarak 21 Haziran Pazar günü Porto Riko'ya ulaştı.
Toz bulutu pazar gününden bu yana Küba, Meksika, Karayip adaları Guadeloupe ve Martinique ile Miami dahil ABD'nin Florida eyaletinin güneyini etkiliyor.
tozun solunum hastalığı olan Covid-19 semptomlarını yaşayan insanlar için yüksek risk oluşturabileceğini ayrıca astım, bronşit ve kalp hastalığı olan insanlar için sağlık endişelerini artırabileceğini ayrıca Kübalı meteorolog Jose Rubiera, Sahra toz bulutlarının sıra dışı bir şey olmadığını ancak şu anda bölgeyi etkileyenin yoğunluğunun "normal seviyelerin epey üzerinde" olduğunu söyledi.
solunum rahatsızlığı olanlar tedbiri alsın türkiye'ye geliyor..
şöyle uzaydan görüntü
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.352 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu