Silinsin
|
Xbox one X ( eski nesil ) Vatan 6999 TL ?
Xbox one X ( eski nesil ) Vatan 6999 TL ?
Bu ne demek şimdi ?
Arkadaşlar bu 3 günlük tatilde doyasıya oyun oynamak istiyorum fakat yeni çıkan call of duty modern ve cold var cok pahalı bana şöyle eski call of duty lerde hala serverleri dolu bir oyun söylermisiniz rica etsem. cod ghost / cod adwanced warfare / cod infinity warfare yada bunlar gibi serverlerı dolu hangisidir ?
şimdiden çok teşekkür ederim herkese iyi seneler.
Neden sevemiyorum bendemi bir sıkıntı var :(
The Witcher 3 neden bu oyunu sevemiyorum herkes deliler gibi överken ben neden sevemedim anlamadım....
|
DRİVECLUB TÜM DLC'Li HESAP ARIYORUM
Merhaba arkadaşlar driveclub tüm dlc lerinin olduğu hesap varsa ortak olabilirim yada satın alabilirim
VIGOR PS4 ANA KONU
|
Call of Duty: Warzone [ PS4- ANA KONU ]
Arkadaşlar Merhaba bu oyunun ps4 ana konusu neden yok anlamadım. sürekli yabancılarla oynamaktan sıkıldım artık.
Uygun gören arkadaşlar psn kodlarını yazarlarsa güzel etkinlikler yapabiliriz.
Yabancılar kendi aralarında ne güzel konuşup gülüşüyorlar bende aval aval bakıyorum.
Şu anda ps4 slim kullanıyorum almak isteyen bir arkadaş var. Bende xbox one x almak istiyorum ( lütfen Series x / s alın demeyin bütçem yok )
sizce kaç yıl daha destek görür ilerleyen yıllarda microsoft dermiki bu oyunu xbox one ( ilk nesil desteklemeyecek ) fakat xbox one x destekleyecek dermi acaba ?
kaç yıl gideri var hep hayalini kurdum alamadım şimdi bir fırsatım var.
lütfen samimi cevaplarınızı bekliyorum.
PS4'mü / PS4 PRO'mu / Xbox ONE x'mi
Arkadaşlar Ps4 sahibiyim ve yeni nesil konsol almak için bir çok kişi gibi benimde bütçem yok. Fakat ps4 ümün gücü artık çok az diyorum acaba ps4 pro mu alsam yoksa Xbox one x mi ?
one X hala taş gibi çok güçlü ps4 slim in 4 katı pro nun 2 katına yakın sayılır.
Sizde neden ne yapmalıyım bir akıl verin.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 865
İkinci El Bölümü Mesajları: 97
Konularının görüntülenme sayısı: 38.596 (Bu ay: 372)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.919 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware