YBS mi Ekonomi mi ?
küçüklüğümden beri bilgisayara aşırı derecede ilgim var ve neredeyse hayatım bilgisayarda geçiyor meslek çıkışlı olduğum için herhangi bir temelim yok sayısaldan girersem yapamam diye bilgisayar mühendisliği v.b bölümleri atlamak zorunda kalıyorum bu sene mezuna kaldım ve bu sefer sıkı bir şekilde çalışmayı planlıyorum aklımda 2 bölüm var ybs ve ekonomi. Ekonomiye ise son 2 yılda çok merak saldım sürekli olarak ekonomi hakkında videolar seyrediyorum ve çok zevk alıyorum sürekli olarak çevremdeki insanlarla tartışıyorum. Siz genel olarak hangi bölümü tercih ederdiniz sebepleriyle yazarsanız iyi olur. Malum çevremdeki insanların yarısı bilgisayara ilgim olduğundan dolayı ybs yarısıda ekonomi diyor çok arada kaldım.
Forumdakiler sizce ne yapmalıyım ?
Okuyamadım durumum yoktu arkadaşlar
Temel sorun ekonomi.
Arkadaşlar technopatta geçenlerde türkiyenin temel sorunu sizce nedir gibi bir konu açılmıştı ve herkes kendisine göre sorun yorumlamıştı fakat şunu fark ettim.Sağlık,eğitim,adalet,işsizlik,enflasyon gibi şeyler yazılmış.Halbuki en makulü adaleti çıkarırsak tek çatı altında yani ekonomide toplamak çünkü ekonomi iyi olursa sağlık ve eğitime yatırım yapılabilir işsizlik ve enflasyon düşer fakat arkadaşlardan bir tanesinin yorumu dikkatimi çekti altyapının kötü olması internetin yavaş olması v.s yazmıştı.Bunlar gerçek sorun değil evimde 100 mbps internet var fakat kötü bir semtte oturuyorum.Sizin yorumlarınız nelerdir sizce temel sorun ülkemizde nedir türkiye neden yıllarca gelişemedi ve şuan gelişiyormu bu konu hakkında derince seviyeli bir şekilde tartışmak istiyorum.
Görüldü atıp cevap vermiyor
Kız kuzenim var whatsapptan ara sıra birbirimize komik videolar atar sohbet ederiz oda ara sıra benim tarihim iyi olduğundan dolayı bana soru atar ve çözmemi ister fakat canımı sıkan olay şu ara sıra ben birşey yazdığımda görüldü atıyor fakat cevap vermiyor bende doğal olarak alınıyor fakat kendisini kırmak istemiyorum neticede birlikte büyüdük yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi böyle bir olaydan dolayı aramızın bozulmasını istemem sizce ne yapmalıyım ?Evet kızdır meşguldür belki o an cevap veremeyebilir diye düşünüyorum fakat bir daha geri dönüşte yapmıyor :( hatta bugünde aynı şeyi yaptı.
Kavga çıkacak ne yapmalıyım ?
|
Subay olmak istiyorum
|
Sizce Radyo televizyon okunurmu ?
|
Ryzen 7 3770X fiyat
|
i7 4790k bu fiyata alınırmı
|
Laptop internetten kesiliyor
|
İlgi Alanları: bilgisayarda oyun oynamak
CPU:İntel core i5 7300HQ-GPU:Nvidia Geforce GTX 1050 2 GB-Ram:8 GB-HDD:1 TB-Lenovo legion y520 |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 249
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 33.524 (Bu ay: 580)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 116 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic