Render esnasında işlemci 86 derece
Dostlar başlıktan da gördüğünüz gibi oyun oynuyorum oyunda hoşuma giden klipleri birleştirirken birazcık da süslemek açısından motion blurdur shake effectleridir o tarz şeyler koyup renderliyorum.
Her render yaklaşık 1 saat sürüyor fakat bugün 86 derece gördüm işlemcimde 10. dakikasında kapattım renderin, açıkcası bu biraz beni tedirgin etti ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz
İşlemci : AMD Ryzen 5 3600
Stok işlemci fanı kullanıyorum
HyperX Cloud Core'm bozuldu yenisini alacağım
Ses kartı almalımıyım? ses yansıtma sorunu
Merhaba dostlar.
HyperX Cloud Core adlı kulaklığa sahibim arkadaşlarımla discordda konuşurken arkada video izlemek mümkün bile değil benden çok daha yüksek sesle onlara yansıtıyor. Kulaklıklı mikrofondan mutluyum harici bir mikrofon almak son çözümüm olacak fakat herhangi bir ses kartı alarak bu işi çözebilir miyim?. Eğer ses kartı ile çözümü varsa bana 100-300 TL arasında güzel bir ses kartı önerebilir misiniz?
F/P 650W PSU
Yeni bir 650W psu almayı düşünüyorum önerilerinizi alabilirim
Yardım! Mavi Ekran Hatası
Merhaba dostlar.
Geçen ay eski pcme bir upgrade yaptım. GTX 1660 Super ve Ryzen 5 3600 aldım herhangi bir türlü durduk yere mavi ekran yemiyorum. Fakat oynadığım Rainbow Six Siege oyunundan alt+f4 veya normal tıklayarak kapatmam fark etmeksizin oyunu kapattığımdan 5-10 saniye sonra oyunum mavi ekran yiyor çözümünü hala bulamadım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Bilgisayarımın kasasını yenileyeceğim.
Sesli çalışan PSU
Dostlar 3-4 yıllık bir PSU'm var eski sistemimde kullanıyordum upgradaledim ama PSU upgradelemeye gerek olduğunu düşünmedim . Ekran kartı vs. her şey çok sessiz fakat PSU epey sesli çalışıyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Ekstra RGB Fan
|
Bilgisayar Isınması
|
(Acil) XMP YAPTIM ZARARLI MI?
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.516 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware