|
Sizce ne yapmalıyım, ufak yardım eder misiniz?
|
|
Sosyal kapasitemi nasıl yükseltebilirim sizce?
|
Nasıl kilo alabilirim?
|
Babamın telefonuna girmem lazım, nasıl yapabilirim?
|
Ben sevgilimden ayrıldıktan sonra çok kötü bir ruh haline girince arkadaşım da beni biriyle tanıştırdı. Bu tanıştırma işi biraz sıkıntılıydı tabi ama tanıştık. Sonra bu kızın intihar etmek istediğini öğrenince ona destek olmak istedim. Sadece arkadaş kalmak istiyordum çünkü aklımda eski sevgilim vardı. Onu vazgeçirmeye çalışmalar, ilgilenmeler derken baya bir yakın olduk ve ben bu durumdan korkup geri çekilmek istedim. Her gün saat 7.30'da parkta buluşur, dershaneye gidene kadar takılırdık. Ben bir gün bir daha gitmeme kararı aldım ama o 10 gün boyunca her gün gidip beni bekledi. En sonunda kıyamayıp gittim. Benim çok zor zamanlarımda yanımda oldu. Babam evi terk ettiğinde beraber iş bulduk bana, beraber gittik iş görüşmesine falan. Bana hep şey derdi senin kollarında can buluyorum, bana yaşamayı öğret ve öğrettiğini beraber yaşayalım. Evlilik planı kuruyordu benimle. Velhasıl kelam, onda yerim apayrıydı ve ben bunu fark ediyordum. Ama benim de kafamda yine eski vardı. Ben bir gün dedim ki olmaz böyle, eskiyi sildim attım ve kızdan bu işe isim koymamızı istedim. Çünkü takılmalarımızın dozu derken arkadaş kalmak pek samimi gelmiyordu. Benden zaman istedi, benim de kafam bozuldu. 1-2 gün küs kaldık, sonra ben dayanamadım ve barıştık. Aradan bir hafta geçtikten sonra aramıza soğukluk girdi. Sebebini sorunca bana, "Senin bana zarar vereceğine dair hissim var" dedi. Ben de çok üstelemedim. Ondan 1 ay kadar sonra benim evden kaçma olayım oldu. Çok düşündüm ve hem annem hem de onun için geri döndüm. Yazsam bakmıyor, arasam açmıyor. Bu posttan 2 gün önce onunla barıştığımı gördüm rüyamda ve ilk defa hem rüyamı hem de bir kızı anneme anlattım. Barışacaksınız dedi. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Başbaşa konuşmak istesem gelmiyor, mesaj atsam bakmıyor, arasam açmıyor. Ama ben bu kızı çok özlüyorum ve seviyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.444 (Bu ay: 191)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic