YBS vs Psikoloji
Sıralamam 48k geldi. Bu iki bölüm arasında kararsız kaldım. YBS'ye hiç ilgim yok ama bölümün önü açık dendiğini duydum birçok kez. YBS için sıralamam da maalesef boğaziçi gibi okullara yetmiyor ama YBS için okunan okulun ne kadar önemi var? Nasıl bir beklentim olmalı bu bölümde hem kariyet hem de maaş açısından. Ayrıca sanki YBS'nin gorevini sektörde birçok insan yerine getirebilir gibi geliyor. Sonuçta bölüm görece yeni ve insanlar öyle ya da böyle bu gereksinimleri bir şekilde karşılıyorladı iş hayatında. Sırf diploma sahibi olarak bir şey elde etmek birçok bölüm için zor tabii ki ama bu bölüm benim gibi ilgisi olmayan bir insan için ne kadar emek gerektiriyor?
Diğer yandan psikoloji ile ilgiliyim ama iş bulma imkanının -malum mezun sayısı fazla olduğundan- kolay olmadığı çok açık. Sizce YBS mi seçmeliyim yoksa Psikoloji mi?
YBS için aklımda aşağıdaki üniversiteler var. Sizce hangisinde okunmalı?
1. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi --> 61.633 (İngilizce)
2. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi --> 71.004
3. İzmir BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ --> 62.649 (İngilizce)
4. İzmir Demokrasi Üniversitesi --> 97.303 (İngilizce)
5. Bursa Uludağ Üniversitesi --> 101.788
6. Akdeniz Üniversitesi --> 61.753
Hız sabitleme sorunu
Netspeed Speed Pro 75 paketinine geçiş yaptım. Modem ayarlarından baktığımda 68 mbps hız verildiğini gördüm fakat sık sık kopmalar meydana geliyordu. Ben de mecburen arayıp hız düşürmelerini istedim. Müşteri temsicisi 50 mbps'ye sabitleyebilecekerini söyledi. Benim anlamadığım konu, neden 55'e veya 60'a sabitlenemiyor. Böyle bir şey nasıl mümkün değil?
Ayrıca, vadettikleri hız 70 mbps idi ve saha dolabına uzaklığım 179 metre gözüküyordu, ki gerçekten de saha dolabı çok yakın binama. Beni başka bir saha dolabına bağlamış olma ihtimalleri var mı?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 1.359 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar