Casper Excalibur g770 i5-11400H, rtx 3050ti, 16 gb ram(2x8) biri sonradan takıldı ilk alındığında 8 gb vardı 500gb ssd. Sorunum şu Lol oynarken lag giriyor sabit bir fps alamıyorum, cyberpunk-rdr2-the last of us gibi oyunlarda ise şarjdayken şarj azalmaya başlıyor %60 seviyelerine gerilediğinde oyunlar kasmaya başlıyor bilgisayarın performansı düşüyor bu söylediklerim tüm oyunlar için en düşük ayarlarda gerçekleşiyor. Şarjdan çıkarınca zaten oyun oynanmıyor şarj adaptörü 120 watt, buna ne neden oluyor olabilir nasıl düzeltebilirim. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Merhaba 3ds, ds, gba çevirileri zaten biliniyor ama switch için hiç türkçe yama yada nasıl çevirileceğini bulamadım. Kendimce biraz araştırdım şuanki dosya uzantısı .xci bunu açacak program bulamadım sonra yuzu emulatör den RomFS dump et özelliği ile dosyaları ayıkladım sanırım ama yerelleştirme dosyalarını bulamadım sanırım bulduğum tek şey message klasörü içindeki dil klasörleri oldu ,ordan english seçtim ve karşıma .dat ve .tbl uzantılı dosyalar geldi ve açamadım bu dosyaları not defteri ile açmayı denediğimde ise olmadı bunu tahmin ediyordum zaten, yani kısacası beceremedim bilen veya bilgisi olan varsa yardım edebilir mi şimdiden teşekkürler
AMD ryzen 3 3100
|
Anakart Değişimi
|
Oyunun adını unuttum belki bilen vardır
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.940 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware