BİTEXEN'DEN BEDAVA ÇEKİLEBİLİR 150TL KAZANMAK
Size verdiğim Referans Linki Veya Referans Kodu İle Bitexen'e Üye olursanız Bedava Çekilebilir 150TL kazanacaksınız bu arada ref Linki üzerinden 7ye olmayanlar ödül kazanamaz
REFERANS LİNKİ:
REFERANS KODU 👉 18116709
PEKİ NASİL KAZANACAKSINIZ ADİM ADİM ANLATTİM
Yapılması Gerekenler:
1. Kayıt sayfasında gerekenleri doldurun "Kayıt Ol" butonuna bastıktan sonra mailinize doğrulama linki gelecek ona tıklayın.
2. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra telefon numaranızı onaylamanız gerekecek. Sms ile gelen kodu buraya girin ve onaylayın.
3. SMS onayı halledildikten sonra doğrulama sayfasına yönlendirileceksiniz. Yönlendirilmezseniz ayarlar menüsünden doğrulama sayfasına gidebilirsiniz. Burada doldurmanız gereken 3 şey var.
-Kimlik belgenizin ön ve arka yüzünün net çekilmiş görüntüsü.
-Türkiye'de yaşadığınızı kanıtlamak için e-Devletten alınmış ikametgah belgesi (PDF olarak).
-Son olarak "Müşteri Tanıma Formu".
B12 EKSİKLİĞİ SONUCU SAÇ DÖKÜLMESİ
Merhaba ben 20 yaşındayim 1 senedir Bende B12 eksikliği varmış başta fark etmedim ancak 1 sene sonra saçlarım acayip seyreldi ve döküldü B12 değerim 57 çıktı bu arada dodex iğne kullanıyorum 1.5 ay olacak acaba saçlarım eski haline dönebilir mi? Dökülen saçlar yerine yenisi çıkar mı bu sorunu yasayan var mı aranızda
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 492 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu