Bundan yaklaşık 1.5 sene önce ileride toplayacağım yeni sistem için teknobiyotik firmasından Aerocool 850w platinium satın almıştım.
İki ay önce ekran kartını ve güç kaynağını değiştirdim. Bir ay boyunca sistem resetlemelerinden muzdarip çekmediğim çile kalmadı. Üç kere baştan sistem kurup eski ssd'yi emekliye ayırdım. Velhasıl sorunun kaynağı pek ihtimal vermediğim güç kaynağıymış. İade süreci sonunda bana ellerinde 850w başka güç kaynağı olmadığından(yersen ) ürünün muadilinin bulunmadığını fakat 1.5 sene önce aldığım ücretten iade yapabileceklerini veyaa bin tl daha bayılırsam High Power 750w Gold(HP1-S2750GD-F14C) gönderebileceklerini söylüyorlar. Halihazırda eski güç kaynağım HP 750 bronze(HPG-750BR-H12S).
Sistem: Ryzen 5600, 7800 XT, 32 GB Ram fakat ileride am5 platformanına güncelleneceğinden 850w satın almıştım. İzlenecek yol ne olmalı? Ücret farkını ödemek zorundamıyım?
Genel kullanım için kulaklık tavsiyesi
Telefonla dışarıdayken bluetooth ile müzik, evdeyken bilgisayara doğrudan kablo ile bağlayıp kullanabileceğim ağır olmayan, boynumu yormayacak ve tercihen ense arkası bir kulaklık arıyorum. Doğrudan bağlantı bilgisayarın internete sadece wifi ile erişimi olduğundan önemlidir. Mikrofonu olmasada olur. Bütçe 500-750.
Kulaklık tavsiyesi
|
Vita alacaklara
|
Psu ve Kasa önerileriniz
|
siyah ekran
|
Boot sorunu
|
msi anakartta bios update
|
Sistem belleği görmüyor
|
Sistemi kurduk ama.. (teknik yardım)
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 179
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 3.831 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 84 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware