7K Toplama Pc Önerisi
Arkadaşlar merhaba,
toplama masa üstü bir bilgisayar almak istiyorum bütcem maks 7000tl.
n11, ince hesap gibi yerlere bakıyorum orda 6000-7000 arası bilgisayarlar var ancak benim bu konu hakkında pek bilgim yok.
şöyle gta tarzı oyunları oynayabileceğim bi cihaz ne kadara mal olur. şuradan şu modele bakabilirsin diyen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Toplama Bilgisayar Yardım
Arkadaşlar merhaba,
toplama masa üstü bir bilgisayar almak istiyorum bütcem maks 7000tl.
n11, ince hesap gibi yerlere bakıyorum orda 6000-7000 arası bilgisayarlar var ancak benim bu konu hakkında pek bilgim yok.
şöyle gta tarzı oyunları oynayabileceğim bi cihaz ne kadara mal olur. şuradan şu modele bakabilirsin diyen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Acer Laptop Bir Anda Kapandı
arkadaşlar merhaba,
üniversite dönemimden kalma yaklaşık 13 14 yıllık acer marka bir laptopum var. Fotoğrafları videoları arşivlemek için kullanıyordum. Oyun yüklenir mi diye merak ettim sims 3 oyununu yüklüyordum bir anda kapandı siyah ekran çıktı öyle kaldı. kapatıp açıyorum acer logosu çıkıyor ardından tekrar aynı siyah ekran. mahallede bi bilgisayarcıya üstün körü sordum ekran kartı yanmıştır dedi. pek anlamıyorum kazıklanmakta istemiyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi.
İnstagram Kapatan Fotoğraf
İki üç gündür hem twitter hem de ekşi de paylaşılan bir fotoğraf var. Kimisini korkutuyor kimisi de merak edip instagrama yükleyince hesap dakikalar içinde kapatılıyormuş
yapılan haber içeriği:
Twitter'da bazı hesapların "Bu fotoğrafı profil resmi yapanlara ödül veriliyor" demesinin üzerine palyaço resmini profil fotoğrafı yapan tüm kullanıcıların hesabı kapandı. Uzmanlar ise bu fotoğrafı kesinlikle profil resmi yapmayın diye uyarıyor.
kaynak:https://www.ajanshatti.com/instagram-da-profil-fotografi-yapilamayan-palyaco-fotografi/957/
Fotoğraf bu arkadaşlar.
w26 smartwatch 6
İnstagram, n11 ve facebook reklamlarında sürekli çıkan bir akıllı saat applewatch görünümlü android ve ios destekliyor. kullanan bilgisi olan arkadaş var mı
|
herkes ölür ama herkes gerçekten yaşamaz |
herkes ölür ama herkes gerçekten yaşamaz |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 123
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 2.536 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar