200 m2 dubleks dairem için yerden ısıtma teklifi aldım.kas marka debili kollektor ve aktüatör ile vesbo pe- xb boru yazmışlar.acaba bu iki marka nasıl güvenle kullanabilir miyiz?ithal olanlar arasında ciddi bir fiyat farkı.
200 metrekare dubleks ev inşaa ediyorum.su ve elektrik tesisatı bitti.sıvaya başlayacak inşallah.2023 yılına girmeden abonelik başvurusu yapayım diye düşünüyorum.Aklima doğalgaz Dış Tesisatı geldi.acaba sıvadan sonra mi yapılıyor yoksa dış cephe kaplamasından sonra mi .simdi boruları çeksek dış yalıtım yapılırken sorun teşkil eder mi.
Arkadaşlar merhaba.bayramda tatil beldelerinin kalabalık olacagini düşünerek pazar günü yola çıkmayı düşünüyorum.acaba yolda kalabalık oluşma durumu nasıl olur?İlk defa kullanacam bu güzergahı Konya'ya kadar otoban yada çevre yolu olacak sanırım acaba kalabalık olur mu çok fazla??
Konut kredisinde para satıcıya nasıl aktarılıyor
|
Rayiç bedeli öğrenme masrafı
İyi günler arkadaşlar.belediyeden rayiç bedel ile vergi borcu yoktur yazısı alacağım tapu işlemleri için.Belediyeler harç adı altında para alıyorlar mı.aliyorlarsa ne kadar acaba . yakınlarda alan var mi
180 bin ihtiyaç kredisi verir mi bankalar
|
Red mi note 3 kendiliğinden açılan internet siteleri
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 308
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.284 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 77 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar