bunu da gördük; yazıklar olsun.
Mozambik'te doğan Afrika fillerinin neden dişsiz doğduğuna ilişkin araştırma yapan bilim insanları, popülasyonunun yüzde 90'ını kaçak fildişi avcılığı nedeniyle kaybeden hayvanların, insanlardan korunmak amacıyla genetik bir mutasyon geçirdiği ortaya çıkarttı.
FETHİYE YANIYOR
2 saat kadar önce Ölüdeniz üstünde , Hisarönü Kayaköy arasında yangın başladı,
Öyle kötü bir yer ki, Kayaköy tarafından Fethiye'ye kadar orman. Havadan müdahale yok.
Bu gün konuştuk arkadaşımla , buralarda başlarsa kötü olur diye.
Tatilciler dönüş kuyruğunda.
Güncelleme; tatilci trafiğinden itfaiye gidemiyormuş , lanet olsun
Güncelleme 2 : Sabaha karşı yangın kontrol altına alındı. soğutma çalışma devam ediyor. Büyüseydi büyük felaket olacaktı.
Ama hava çok sıcak, rüzgarla tekrarlayabilir.
akşamları müzik olur , youtube, twitch muhabbet olur kulağıma takıp uyuyayım, malum klima , pencere açık komşu sesi çok, yanımdakini de rahatsız etmeyeyim diye şu kablosuz uyku kulaklığı Mi store'dan sipariş ettim:
fakat elime geçince ne göreyim, sadece uygulamasındaki gömülü sesleri çalıyor, , diğer kaynaklardan (Youtube, Spotify vesair) müzik çalmıyor
ve bu bilgi ürün sayfasında yok.
hemen cayma/ iade hakkımı kullandım,
önce servise yönlendirdiler, sonra da hijyen ürün diye iade almadılar.
müzik çalmayan kulaklık mı olur, olursa bunu ürün sayfasında ilk sırada söylemelisiniz.
Ben yandım siz yanmayın.
Annemin gazabından bir şekilde kurtulmuş Bilim Ve Teknik dergisi 1992 Kasım sayısı elektrikli araçları kapak yapmış, 5 sayfalık makale hazırlamışlar, (daha doğrusu Sciences et Avenir dergiden çeviri)
Bütün markalar modellerini hazırlamışlar. 750 km menzil olan var içinde. Ama sonra ne olduysa olmuş ve elektrikli araçlar sessizliğe gömülmüş.
Petrol lobisi kazanan taraf olmuş.
OPEL ASTRA 1,6 CDTI 110 BG ilk 2500 km yakıt tüketimi
|
Meslek: sigorta acentesi
İlgi Alanları: elektronik, otomobil, simracing, tabiat
"Herkesin bir derdi var;Kiminin ekmeği bayat,kiminin pırlantası ufak" |
Eski bankacı ve şimdi sigorta acentesi, 1 çocuk babası |
Son Giriş: 32 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.691
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.911 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.156 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware