Kendi motorsikletime zincir bakıyorum ama hangisi iyi hangisi değil karar veremiyorum o-ring kaliteli bir zincir arıyorum ölçüleri 428h 128l olması gerekiyor parasında değilim kalite şart ama yardımcı olursanız sevinirim
Oyun için telefon önerisi
Merhabalar yakın zamanda bir telefon almayı düşünüyorum çokca araştırdım hangi telefonu araştırsam kötülediler ekonomide malum... bende kısa kesiyorum bütçemi ve beklentimi yazıyorum öneride bulunursanız sevinirim
Bütçe : max 3500-3600 tl
istek : oyun ve video odaklı kamera pek dert değil işim olmuyor
dipnot : poco x3 pro , samsung a51 önerecekler önermesin ilki dokunmatik kronik sorunu var malesef diğeride ısınıma sorunu yaşıyor
şimdiden teşekkürler....
Öncelikle selamlar elimdeki laptop 6 yıllık hala canavar gibi ama ben bakıma aldıracağım için onu yedek olarak saklayıp yenisini almak istedim ve aldım
aldığım laptopta 256gb ssd ve 1 adet hdd yuvası var eski laptopumdaki hdd söküp yeni laptopa takarsam eğer (yeni aldığım laptop freedos bu arada) haliyle windows hdd olucak ama laptopu başlattığımda kendi otomatik windowsu bulabilir mi yoksa uğraş babam uğraş.. moduna mı girmeliyim 2 windows ile bilgisayarıma ilk gününden afyonu yaşatmak istemem. bilgili arkadaşların önerilerini bekliyorum sorarsanız diye özellikleri
i3 1005g1
mx330 2gb
8gb ram
256 gb ssd
lenovo v15 notebook
Yeni bi pc aldım ama yan tarafı cam ve ekran kartı güç kablosu yüzünden tam kapanmamış ve gönderen arkadaş kapanması için doğal olarak vida zorlamış ama kablolar bence hasar almış ve görüntü gider gibi oluyor sarı çizgiler çıkıyor ısınınca sonra geri düzeliyor ben güç kablosunu itince sorum şu güç kablosu değiştirirsem sorunum çözülür mü ayrıca ek olarak oyun oynarken deneme amaçlı güç kablosuna dokundum sadece kabloya ve görüntüde yine çizgi çıktı ondan olduğuna eminim daha pratik çözüm var mı yoksa illa kablo mu alıcam
2.el olarak display to hdmi kablo aldım monitöre görüntü vermesi için ama bu kablo temassızlık yapıyor yani takıp doğru açıyı ayarlamak gerekiyor bugün rdr2 oynarken birden ekran yeşiil oldu takıp çıkarınca düzeldi sorum şu kablo sorun yapar mı sisteme zarar verir mi şuan gayet güzel görüntü veriyor sadece ayarı bozulunca görüntü gidiyor başka sorunu yok
Yardım eder misiniz Bi türlü olmadı (ÇÖZÜLDÜ)
|
Cyber punk ve gereksinimleri
|
Dostlar yeni Bi sistem topladım sistem içerisinde gtx 1060 6gb var ve monitörde ise vga ve hdmı girişi var sanırım o kart dvi destekliyor dvi kart alırsam hangi porta takıcam dönüştürücü mü almalıyım girişler şöyle
Gtx 980 nerde?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.942 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware