kimler geldi, kimler geçti?
''seni unutamam, yüreğim çok acıyor'' dediğiniz ama sonradan unuttuğunuz, hissizleştiğiniz ne tür hikayeleriniz var? kaç yıl sevdiniz, neden ayrıldı yolunuz?
Selamlar. Müzikte oldukça yeniyim. Çalışkan bir öğrenci olmak ve kendimi geliştirmek istiyorum. Studio One 6 Artisti daw yazılımını öğreneceğim. Fakat aklımı kurcalayan bir şey var, depolama problemi. Daw'ın hızlı çalışması için ana sürücüde olmasını düşünüyorum ama plugin'ler bir süre sonra çok fazla yer kaplayacak duruma gelebilirse diye baştan önlemimi almak istiyorum.
sorum şudur:
Daw, hızlı çalışması için ana sürücüdeyken, pluginler'im harici harddiskimde bulunabilir mi? bu şekilde çalışır mı?
ya da hepsi birden harici harddiskte çalıştırılabilir mi?
|
Merhaba,
Ya hu internette bir inceleme furyasına yakalandım. Aşama aşama, adım adım ilerledim ve gördüğüm hiçbir harfi okumayı ihmal etmedim ama gördüğüm o ki, insanlar ikili karşılaştırmalarda bir taraf şayet Apple ürünüyse hiç düşünmeden Apple'dan taraf oluyor. Ben öbür falanca tableti kullanmadım ama Apple'ın tablette rakibi yok diyorlar. Nedir ya hu bu, tabletlerin şahı mı Apple?
Satarken kıymetini kaybetmediği söyleniyor. Satmak için alsam arabaya girerdim. Anlayamıyorum, galiba şu eski Android 2.2 kitkat döneminden kopamamışlar bunlar. Eski android sanıyorlar.
Maalesef dibi tutmuş kuru fasulye yiyorum
|
Osuruyorum diye dışlanıyorum
|
Eşcinsellikle ilgili merak edilenleri cevaplıyorum
|
Halihazırda meyveli soda içiyorum
|
Ölülerimiz bazen bizim yanımıza bizi izlemeye geliyor mudur
|
Dinlediğim şarkıya göre nasıl biriyim tahmin et
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.062
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.531 (Bu ay: 457)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.694 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic