Peugeot 407 - 2007 model - Bagaj Tuşu Sorunu Hk.
Selamlar. Bu araçlarda biliyorsunuz bagaj tuşu 407 yazısının sıfırının içerisinde. Önce bu tuş kopmuştu ama deliğe sivri bir şey sokunca bagaj açılıyordu yine de. Artık o şekilde de açılmıyor. sorum şu ki bunu tamir ettirmek için nereye gitmemi tavsiye edersiniz İstanbul'da? Daha doğrusu ne ustasına gidilir bunu yaptırmak için :)
Bu konularda cahilimdir biraz da saçma bir soru sorduysam kusura bakmayın.
7500 TL Civarı Hazır Sistem Önerisi?
GÜNCELLEME: Parayı başka yere kullandığım için 2 haftadır alma imkanım olmadı. Şimdi 7700 TL'lik bir kredi kartım var. Bunun tamamını bilgisayar için kullanacağım. Biraz ekleme yapabilirim bütçeye büyük performans değişimi farkettirebilecek değişimler için. Aşağıdaki linklerde sınırlanmadan önerilebilecek hazır sistem olursa değerlendireceğim. Çok teşekkürler.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Çok uzun yıllardır çok düşük seviye bilgisayarları sadece internet ve basit ofis kullanımı için kullanıyorum ve bu olaylardan çok uzak kaldım. Şimdi bir iş için iyi bir bilgisayara ihtiyacım olunca ucundan gaming de olsun bari dedim.
7500 TL civarında hazır sistem önerisi ne verebilirsiniz?
Aşağıda 2 tane neredeyse aynı fiyata var mesela hangisi daha iyidir size göre?
Bunlar dışında önerebileceğiniz de olursa sevinirim tabi. Normalde bu tip olaylarda kendim çok araştırır uğraşırım ama farkettim ki benden geçmiş 1 saat bakınıp hiçbir şey anlamadığımı farkediyorum :)
Herkese mutlu, sağlıklı bir yıl olsun ^^
LG 55UB830V - Samsung 55HU6900
|
|
|
S3 GERİ-AYAR-MENÜ TUŞLARI ÇALIŞMIYOR!
|
1500-2000 TL LAPTOP ÖNERİSİ
|
LG47LM615S - 1999 TL ACİL
|
FIFA 12 SETUP DOSYASI TAŞIMA
|
FALLOUT 3 GOTY WIN7 DONMA SORUNU
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 639
İkinci El Bölümü Mesajları: 330
Konularının görüntülenme sayısı: 10.995 (Bu ay: 135)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El