İlk araç tavsiyesi
Merhaba,
30 yaşındayım ilk arabamı alacağım, ehliyeti geç aldık malum.
Evliyim, çocuk yok. Genelde şehiriçi kullanırım, yılda bi kaç kez şehirdışı yapabilirim memleket vs ziyareti.
Az yaksın,
Sanayiye uğratmasın hiç vaktim olmayacak çünkü iş dışında,
Yedek parça ucuz olsun bulunabilsin, birde piyasa arabası olsun istiyorum satmaya gelsin araç.
bütçem max 600k. Boya takıntım yok ama değişensiz araç midemi daha az bulandırır.
Laptop ekranındaki yatay çizgiler
Başka bi alt foruma yazdım ancak cevap gelmedi,
Arkadaşlar merhabalar, laptopum neredeyse 2 yılık Nitro 5 modeli.
Bugüne kadar hiç bir sorunu yoktu ancak son 1 haftadır görsellerde de görünen şekilde ekranın üst kısmında yatay renkli çizgiler çıkıyor tam üzerindeki kısımda mouse hareketlerini görebiliyorum ancak çizgilerin aşağısında hiç bir hareket yok çizgiler sürekli hareket halinde titreşiyor.
Bazen kendiliğinden tamamen gidiyor ancak sonra tekrar geliyor. Açıp kapatmak çözmüyor kendi kendine geçerse geçiyor. Geçtikten sonra aynı oturumda birdaha hiç çıkmıyorlar,Acaba ekran kartı ile ilgili bir sorun mu? Nasıl anlayıp çözebilirim acaba?
Laptop Ekranındaki Yatay Çizgiler
Arkadaşlar merhabalar, laptopum neredeyse 2 yılık Nitro 5 modeli. Bugüne kadar hiç bir sorunu yoktu ancak son 1 haftadır görsellerde de görünen şekilde ekranın üst kısmında yatay renkli çizgiler çıkıyor tam üzerindeki kısımda mouse hareketlerini görebiliyorum ancak çizgilerin aşağısında hiç bir hareket yok çizgiler sürekli hareket halinde titreşiyor. Bazen kendiliğinden tamamen gidiyor ancak sonra tekrar geliyor. Açıp kapatmak çözmüyor kendi kendine geçerse geçiyor. Acaba ekran kartı ile ilgili bir sorun mu? Nasıl anlayıp çözebilirim acaba?
Bu ülkede neden bağırıp çağırmadığın zaman hakkın yeniyor?
|
Hangi mahallenin pazarı bu? Sulu sulu portakal
Yurtdışı xiaomi ye imei aktarma.
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 1.427 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar