AMD İŞLEMCİSİ
arkadaşlar elimde amd işlemcisi mevcut 7 7800X3D var bunu sökmeden programla veya özelliklerden yada ne bilim cmd den seri numarasını görebilir miyim ?
İNTEL İ5 14600K VE 14600KF BİLGİ ALMAK İSTİYORUM
Merhaba arkadaşlar intel İ5 14600K VE 14600KF arasındaki fark nedir.
fiyata değer mi benim gördüğüm kadarıyla bir tek dahili ekran kartı olayı onun dışında bir fark görmedim.
ve buna gidicek güzel bir anakart istiyorum fiyat performans anakartı.
STEAM PROBLEMİ
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var
Steam da benim bir heasbım var id şifresini hatırlıyorum ama e postasını bilmiyorum e postasını bulsam hesabımı kurtarıcam ne yapmam lazım bana daha önce yaşamış bilen biri yardımcı olabilir mi.
aklıma gelen tüm e postaları denedim yok bulamadım. Ve telefonum o hesapta bağlı değildi telefon onayı da yok yani
CS: GO SATILIK M9 Bayonet | Lekeli ( AZ AŞINMIŞ )
Hayırlı pazarlar,
★ M9 Bayonet | Lekeli
Dış Görünüş: Az Aşınmış
Gördüğünüz üzere resimde piyasadaki fiyatı mevcuttur 3800 e satıyorum bıçağı pazarlık abartılmayacak şekilde mevcuttur ihtiyaç olduğu için satıyorum. İstanbul içine elden teslim edilir.
Bıçağı incelemek isteeyen profilden inceleyebilir.
Merhaba arkadaşlar ;
Ben Türk Telekom dan Wifi modem alacağım fakat modemleri bataryalı ve wifi li kablo bağlantısı yok. Benim bilgisayarım masa üstü olduğu için burada, Huawei 4G Router 3 Pro Router (B535-232) modemini alsam problemim çözülür mü galiba hatlar uyum sağlamıyor gibi bir bilgi aldım sorduğum yerlerden emin olmak istedim sadece. Konu benim için acil ve önemlidir.
CS GO SAAT KASMA
|
KELEBEK BIÇAK
|
DARK BEYOND TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ
ALINIK KELEBEK
|
ABSOLUT VE DOLANDIRICILIK
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 58
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 10.731 (Bu ay: 364)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun