Google Play Games Beta Pc Kurulum Sorunu
Merhaba, benim şöyle bir sorunum var. Google Play Games beta PC versiyonunu indirdim kurulumunu da yaptım açtığımda bu sayfa geldi.
Daha sonra Google ile oturum aç butonuna tıkladım, tarayıcıyı açtı ve hesabımı girmemi istedi üstte ki hesap telefonumda da kurulu olan hesabım onu seçtim ve.
Gelen sayfada oturum aç butonuna tıkladım.
Daha sonra böyle bir hata alıyorum ve çözümünü bir türlü bulamadım.
Girdiğim hesap aktif ve her şeyini doğru şekilde yazıyorum.
Çözümü bilen varsa eğer yardımcı olabilir mi?
İleri dediğimde de bu sayfaya atıyor sonrası yok.
Merhaba bilgisayar bazen durduk yere böyle yemyeşil oluyor ve kitleniyor mavi ekran verir gibi reset atmadan da düzelmiyor. Sebebini bilen var mı?
Sistem özelliklerim
RAM
Corsair 16 Gb 2133 Mhz
SSD veya HDD modeli
Ssd Kingston 120GB - HDD Seagate Barracuda 1TB
Ekran kartı
Amd Sapphire r9 380 nitro 4 GB
Anakart
Asus Z170-P Skylake
İşlemci
i5 6600K Skylake
Windows 10 yeşil ekran sorunu
Merhaba bir süredir devam eden bir sorunum var bazen günde 1-2 defa oluyor bazen ise günlerce sıkıntı olmuyor. Aşağıda ki görüntü de görüldüğü gibi video izlerken bu şekilde PC kitleniyor ve yemyeşil oluyor ve kesintisiz şekilde dıtttt gibi bir ses geliyor reset atmadan da düzelmiyor. Sebebi ve çözümü varsa bilen yardımcı olabilir mi?
Asus IPS monitör çizgi sorunu
Merhaba benim şöyle bir sorunum var bir süre önce aşağıda ki görsel de de gördüğünüz gibi çizgi olmuştu sonra kendiliğinden gitmişti. Fakat 2 haftadır falan tekrar bu çizgi oluştu ve kalıcı olarak duruyor bir tane de aynı şekilde yatak olarak biraz daha aşağıda da çıktı o bunun kadar belirgin değil. Sorun neden kaynaklı olabilir? HDM kablosu falan değiştirdim hala çözülmedi sorun monitördeyse eğer yaptırması ne kadar maliyetli olur bilgi verebilecek var mı acaba?
Samsung s7 bluetooth sorunu
|
Monitörde çıkan yatay siyah önce çizgi
BF5 Server Kopma Sorunu
O bir gamer (: |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 301
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.787 (Bu ay: 100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 136 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun