HANGİ ARABAYI ÖNERİRSİNİZ?
Arkadaşlar merhabalar, 1.400.000 tl bütçem var yarına kadar bir araba almam gerekiyor. Aşağıda ki arabaların arasında kaldım ama sizlerede bir sormak istiyorum. Hangilerini tavsiye edersiniz? Veya bu araçlardan farklı önereceğiniz birşey varmı? KM olayı benim için çok önemli takıntılıyım ondan dolayı az km olanlara bakıyorum...
Arkadaşlar herkese merhabalar, hali hazırda insta360 x3 ve insta360 ace pro kullanıyorum. Ace pro hakemin kafasına takıyoruz ve on numara çekiyor tabi bazen küçük sorunları oluyor ama. x3 ise kalecinin arkasına takıyoruz golleri izlemek için ama x3 gece çekimleri çok kötü hiç güzel değil. Şuan 1 tane daha alasım var kale arkasında kullanmak için ama hangisini önerirsiniz? Kaliteli ve net videolar çıkarmak istiyorum.
GoPro Hero 13
DJI OSMO ACTION 4
INSTA 360 ACE PRO
Ace pro tekrar almayı düşünüyorum ama dji bundan daha iyi performans sergiler mi yoksa en iyisi bumudur?
AVUKAT HOCALAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ
Selam aleyküm hayırlı işler herkese 1 soru sormak istiyorum. Bizim bir icra borcumuz vardı biz bu kişilere 16.05.2024 tarihinde ödeme yaptık. 20.05.2024 tarihinde dosyanın kabulu kararı verildi sadece kefalet harcı eksik denildi. Ben bir süre ailesinin ödemesini bekledim hani bir işe yarasınlar diye ama baktım fayda yok diğer borçlarla birlikte bunuda ödedim. öncesinde dosya alacağına haciz kararı çıkarıllmış fakat dosyada bir alacak kalmamıştı zaten. 2 gün önce avukat tekrar kapanma talebi gönderilmiş ama oda bu şekilde reddedilmiş. Avukatla konuştuğumda yanlış karar olduğunu zaten o tarihte kapanma kabul edildiğini söyledi. Fakat haciz dairesi avukata ödeme yaptığım için bunun kapanmayacağını sadece onların ilgilenmesi gerektiğini söylüyor. Bu durumda ne tavsiye verirsiniz ne yapmamız gerekiyor?
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.471 (Bu ay: 192)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu