Merhaba Red Dead Redemption 2 Online kapalı gözüküyor sildim yükledim gene düzelmedi Steam'den almıştım oyunu ancak Online kapalı gözüküyor ara yüzleri de farklı arkadaşımınkinden bu durumda ne yapmak gerekir bu oyunu oynayan yardımcı olabilir mi arayüz 3.görseldeki gibi olması gerekirken 2.ci görseldeki gibi gözüküyor bir terslik var.
Red Dead Redemption 2'de Online'a giremiyorum, arkadaşımı ekleyemiyorum. İlk fotoğraftaki bu ekran gelmiyor. Ne yapmam lazım? Yeni başladım. 2.ci görseldeki gibi gözüküyor.
Amd5600x için Sıvı soğutucu önerisi ?
5600x3070 li sistemime hangi sıvı soğutucuyu tavsiye edersiniz ?
Merhaba sistemime sıvı soğutucu almak istiyorum kasam asus gt301 öncelikle bu kasaya 360 ml 3 fanlı sıvı soğutucu sığar mı ?
Bir de bilgisayarcının elinde olan 240 ml twister var bana takmasi dahil 2600 dedi dışarda baktığımda fiyatı 3.792 tl civarı bunu önerirmisiniz yoksa daha iyi kaliteli bir sıvı soğutucu mu alayım corsair 240 ml soğutucuya baktığımda twister dan daha ucuz önerilerinizi bekliyorum teşekküler şimdiden
bütçem 4 bin e kadar olabilir
Sim Raking Ekipmanları
Merhabalar 2. El garantisi bitmiş Thrustmaster T500 rs gt papro %100 ortombo junior stand almak mantıklı mı ? Fiyatı 11.500 ama 10.500 kadar indirdim
Yada sıfır altıma Logitech G29 altıma çekeceğim hangisi mantıklı?
Birde T300-T500 ne farki var T500 daha eski mi ?
Meslek: Pazarlama
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 946 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun