Çok garip bir sorun..
Arkadaş selam. İphone 14 pro max kullanırken androide geçiş yapacağım diyerek not uygulamasındaki bir kaç notumu paylaş seçeneği ile Gmaile göndermiştim. Daha sonrasında androide geçince notlara ihtiyacım oldu ve Gmaile baktığımda karakterleri bu şekilde gördüm. Herhangi bir şekilde tekrar iphone a ulaşma şansım ya da yok. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba fikri olan var mı?
Amazon mağduriyeti ( tavsiye istiyorum )
Merhaba arkadaşlar. Başlığı görünce Amazon mağdur etmez demiş olabilirsiniz ama şu son 2 haftada yaşadıklarımı yazsam ağzınız açık kalır. Uzun uzun anlatıp sizi sıkmayacağım. Başına gelen olmuştur belki diyerek tavsiye istiyorum.
Bundan tam 2 hafta önce Amazon'dan ( satıcı amazon ) 36.000 TL'ye Tcl 65C745 TV aldım. Ekran kırık çıktı ve değişim süreci başladı. tam 13 gün sonra kargoladık diye mail geldi tam sevinmişken 2 saat sonra bir mail daha geldi. Gönderilen üründe hasar tespit edildiği için kargo işlemi iptal edildi diye. Müşteri hizmetlerini aradım ne oluyor diye. Kargo esnasında ürün hasar görmüş para iadesi yapalım ya da stoğa girdiği zaman yenisini yollayım dediler. Ürün stokta yok. Bu arada televizyon her yerde 44-48K arasına çıktı. İade istesem 36 alıcam ve tekrar aynı tv yi almam imkansız. Tüketici heyetine enflasyon farkını isteyebilir miyim dedim mümkün değil dediler. Stok bekleyim desem ne zaman gelecek tekrar belli değil ve şiyaketvar da bir çok şikayet var stokta olmasına ragmen yollamıyorlar diye...başına böyle bir durum gelen var mı ? siz olsanız ne yapardınız?
65" TCL televizyon kırık geldi
Merhaba arkadaşlar. Amazon'dan almış olduğum televizyonum Kolay Gelsin isimli lojistik firma tarafından ertesi gün adresime getirildi. Kutunun belli yerlerinde ezik bir kaç yer olduğunu görüp getiren kişiye söylediğimde " abi bundan bir şey olmaz köpük var merak etme sen" diyerek bırakıp gidildi. Ertesi gün kurulum için gelen servis kutuyu açtığında kırık olduğunu gördük. Servis kutuyu detaylı inceldiğinde kutunun yatay bir şekilde yere yatırılıp üzerine ağır bir şey konulduğunu söyledi. Fotoğraf da da belli oluyor zaten. Amazon'u aradım hemen çok ilgilendiler ve değişim sürecini başlattım. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda acaba? TV yi 4 gün sonra gelip alacaklar. Gitti incelendi vs 1 haftayı geçer. Ellerinde aynı tv den olmazsa ne yapmak lazım acaba?
Media Oynatıcılar Hk.
Arkadaşlar yeni bir iphone kullanıcısıyım. Bir çok medya player indirdim fakat galerimde ki videoları görmüyorlar. Örneğin herkesin bildiği Vlc playeri da indirdim fakat fotoğraflar kısmında oluşturdum klasörlerdeki videoları görmüyor bunun için ne yapmam lazım acaba teşekkürler arkadaşlar
Stad hakkında 2 sorum var arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar. Ankara'dan "ilk kez" gelip Giresun maçını izlemek istiyoruz yeğenim ile (11 yaşında) bilet işini cozucem bir şekilde ama maraton ya da fenerium alt kısımlardan maç izlemek mi daha mantıklı yoksa görüş açısından dolayı üst tribünleri mi tercih etmek lazım? Tecrübeli arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.
Bir de bizim yedek kulübesi tam olarak nerede oluyor acaba. Teşekkür ederim 🙋🏻♂️
Red 25gb paketi Twitter sorunu
Arkadaşlar merhaba. Twitter sohbet odası özelliğini kullandığım için Türk Telekom dan bu pakete geçiş yaktım. Müşteri temsilcisidir dahil olmak üzere gittiğim Vodafone şubeleri Twitter uygulamasında ne varsa ücretsiz olduğunu söylediler ama yaklaşık 1 saatlik kullanmamda 250mb düştü. Yani ücretsiz değil. Aranizda kullanan arkadaşlar var mı? Ne yapmak lazım acaba?
Alanya'da dalgasız deniz ( acil biraz)
Arkadaslar annem ile birlikte Alanyaya geldim ama nereye gitsem denizi dalgalı. İkimizde yüzmeyi bilmiyoruz pek. Dalgasız ve hemen derinlesmeyen bir yer tavsiye edin lütfen
*kleopatra plajindayim
Güvenlik Kamerası ve Port Çoğaltıcı hk - Yardım lütfen
|
Media Player tavsiyesi ( sadece film izleyeceğim )
|
Silinebilir
|
Sattigim ürünlerim için referanslarima bakmaniza gerek yok, hayatim boyunca yüzlerce hata yapmisimdir ama para konusunda asla hata yapmam! |
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.730
İkinci El Bölümü Mesajları: 509
Konularının görüntülenme sayısı: 20.946 (Bu ay: 431)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 245 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar