Sertifika geçersizliği...
Çoğu siteye giriş yapalirken Twitch'e giriş yapamıyorum. Daha önceden sorunsuz bir şekilde girebildiğim siteye artık "Bu site güvenli değil" deyip sertifika hatası veriyor ve cidden de sertifika yok. Geri eklemeye çalıştım ancak olmuyor,işe yaramıyor. Silip tekrar yükledim,veri bilgislerini sildim,Chrom'u taradım. Hiçbir etki etmedi. Bunu nasıl çözebilirim.
(Bu sorun sadece Chrome'da yok,Opera'da falan da var ancak Firefox'ta yok. Ama Firefox eski ve problemli bir tarayıcı olduğu için düzgün çalışmıyor o yüzden kullanmak istemiyorum.)
Naruto Shippuden Fillerleri
Selamlar Naruto'yu izleyip bitirdim ve Naruto Shippuden'e geçtim.Naruto'da fillerları izlememiştim çünkü ana bölümlerle hiç bir bağlantısı yoktu ve sıkıcıydılar.Şimdi de Naruto Shippuden'in ilk fillerlerine geldim ve onları da atladım ancak ana bölümde filler bölümlerden ufak izler vardı.Konoha'ya Naruto'ya falan bi şeyler olmuş sizce Naruto Shippuden fillerleri izlenmeli mi?
RAVCpl64 açılmıyor ancak...
Realtek HD audio programını kurdum ancak RAVCpl64 açılmıyor ama Anakartın jak girişlerine başlı kulaklıktan ses geliyor.Ben kasanın kendi jak girişindeki kulaklığımı kullanıyorum bunun için RAVCpl64 programını açmam lazım.Anakart modelim Esonic baya eski bir sistemim var ve bu yüzden bu konuda çok sorun yaşıyorum lütfen yardım edin.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.101 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware