Merhabalar iyi forumlar türk telekom altyapısı ile millenicom internet sağlayıcısı ile 100mbps ye kadar internet paketini kullanıyorum. İlk satın aldığım zamanlar vdsl2 80mbps civarı internet alıyordum fakat bir anda internetim yarı yarıya düştü ben de eski kablomu cat6 ile yeniledim kablo uzunluğu 15-20 metre arasında ve kabloda ek, kesik, kopuk her hangi bir şey yok. Kabloyu değiştirdikten sonra normalde fark olması gerekirken hiç bir fark olmadı ve internet değerlerim eskisi ile aynı kaldı bir çok kez destek kaydı oluşturdum fakat asla çözüme ulaşmadı, modem değiştirdim modemden bilgisayara olan kablomu değiştirdim her hangi bir fark yok. Millenicoma başvurduğumda 80-90tl lik bir teknik destek almam gerektiğini ve sorunun benim hattında olduğunu söylüyorlar ve eğer sorun çözülmezse de aynı ücreti mi alacaklarını sorduğumda evet sorun çözülmezse de bu ücreti vermeniz gerekiyor dediler. Açıkçası korona dan dolayı pek teknik destek almak istemiyorum. 2 katlı bir evde oturuyorum ve ankastre kutumuz yan bina ile aynı. Regletler eski tip sorun nerede olabilir bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. (konuyu doğru mu açtım bilmiyorum yanlış açtıysam düzenlerseniz çok teşekkür ederim)
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 178 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El