![](https://forum.donanimhaber.com/images/avatars/1.seri avatar/alien.jpg)
![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Kaç ayda zayıflayıp kas yapabilirim
15 yaşındayım boyum 182, 79-80 kilo civarıyım. Spor salonuna kaç ay giderek vücut yapabilirim abartı olacak şekilde değil hem zayıf hemde biraz kaslı gözükecek şekilde ne kadar sürer? Zaten muhtemelen okullar açıldıktan sonra da devam edeceğim lakin yaz bitmeden hiç olmadı zayıflayabilirmiyim? (Yemek konusunda spor salonundaki hocamın söylediği şekilde tam yiyemiyorum ancak ekmek tarzı şeyleri bayağı azalttım ve yağlı veya kızartılmış şeyler olursa yulaf yiyorum sorun olur mu bunu da yazarsanız sevinirim.) + ilk haftamdayım bölgesel çalışmaya başladım ve en son göğüs yaptım.
Yurtdışı gezi
Öncelikle selamlar ben 2 aya kadar yurtdışına helsinkiye gidicem okulda ki bi proje sayesinde ingilizcem falan iyi ancak bazı endişelerim var yurtdışında insanlar nasıl yaşamları nasıl nelere dikkat etmeliyim konuşurken falan ek sıkıntı olarak bide yanımda konuşup en azından birbirimize yardımcı olalım diyebileceğim bi arkadaşım yok benle beraber 6 kişi daha gidecek ancak ben çoğunu tanımıyorum ve benimle gelceklerin hepsi kız galiba ve onlarlada çok iletişimim yok oda ayrı sıkıntı yardım isteyemiyorum onlardan da yani işin özü bana yardımcı olabilecek daha önce lisede veya üniversitede(üniversite muhtemelen daha farklı olur ama olsun) erasmus veya başka bir yurtdışı deneyimi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Üniversite seçme
Merhaba öncelikle ben liseliyim ve üniversite seçme hakkında bazı tavsiyeler almak istedim bilgisayar mühendisliği düşünüyorum ama hangi üniversiteyi seçsem diye tam bi fikire ulaşamadım burdanda fikir soriyim dedim özyeğin yada odtü gibi üniversitelere gidemem ama 470 480 puan falan yapabileceğimi düşünüyorum hatta daha sıkı çalışırsam belki 490 495 falan neyse önericeğiniz üniversitenin japonyaya değişim programı gibi bişeyi olursa çok iyi olur çünkü hedeflerimden biride japonyada yaşamak hani daha çok şey bilmiyorum muhtemelen japonyada yaşam zor mu maaşlar falan nasıl üniversite nasıl falan ama bi yerden başlamak lazım dimi yardımcı olan olursa sevinirim
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 623 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)